Dodam 100 Ls mācībām. Tev tikai jāpiesakās! (30)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

TVNET labo domu akcijā, kurā talantīgajiem skolēniem sniedzam atbalstu mācību līdzekļu iegādei, pieteikšanās laiks beidzas 20. augustā. Tomēr, redzot, cik daudziem censoņiem ir nepieciešama palīdzība, TVNET dod vēl citiem iespēju atsūtīt savu pieteikumu, pretendējot uz finansiālo atbalstu.

Paldies ģimenēm, kas uzdrīkstējās būt atklātas!

Akcijai “TVNET dāvā naudu skolēniem!” pieteicās liels skaits gribētāju. Paldies visām ģimenēm par atsaucību, atklātību un uzdrošināšanos! Bērnu ģimenes uzdrīkstējās ar mums būt godīgas, nekaunoties no situācijas, kāda viņus  skārusi.

“Audzinu viena pati piecus bērnus. Esmu zaudējusi arī darbu, tāpēc mums visiem klājas ļoti grūti – vienīgie ģimenes ienākumi ir valsts pabalsts, invaliditātes pensija un uzturlīdzekļi vecākajam bērnam... Mēnesī mums visiem jāiztiek ar 40 latiem un 6 santīmiem... Protams, man palīdz citi cilvēki, cik ir viņu spēkos, – bet skolā pilnvērtīgi palaist bērnus būs grūti...” (māte Iveta)

“Mana ģimene – seši cilvēki – dzīvo šaurā divu istabu dzīvoklī, taču, par laimi, tētis pēc 10 mēnešu ilgiem meklējumiem atrada darbu un tagad mēs no trūcīgas ģimenes kļūsim par maznodrošinātu. No knapā mēneša budžeta, sapērkot visu skolai, es baidos, ka mums nepaliks pāri ne ceļam uz skolu, ne ēdienreizēm... Visvairāk mani uztrauc māsas un brāļa kā skolēnu liktenis...” (Magdalēna, skolēnu vecākā māsa)

“Manam mazdēlam šogad iet īpaši grūti. Lai sagādātu skolai nepieciešamo, viņš katru dienu devās līdzi mammai lasīt mellenes un sēnes. Tādējādi atsakoties no vasaras izpriecām ar draugiem. Kādu daļu jau puikam sanāks sapirkt, bet vēl nepieciešams tik daudz...” (Omīte)

Foto: flickr.com/woodleywonderworks

Tomēr šis lielais talantīgo skolēnu pieteikumu skaits tiks rūpīgi pārbaudīts un izvērtēts, kuram no bērniņiem sniegt  finansiālo atbalstu. Jau tagad ar esošajiem pieteikumiem strādā visa TVNET komanda, lai viss noritētu godīgi un akcijas koncepcijai atbilstoši. Ja jūsu pieteikums tiks apstiprināts, tad 23. augustā mēs sazināsimies ar jums, lai vienotos par dāvanu kartes saņemšanas iespējām! Protams, mēs alktu iepazīties ar visiem censoņiem, bet tas diemžēl nav reāli. Tomēr, lai arī pārējiem lasītājiem atklātu vismaz dažu mazo talantu prieka mirkli, mēs solāmies dažas ģimenes apciemot, personiski nododot dāvanu karti!

Pagarinām pieteikšanās termiņu par desmit dienām!

Sākotnēji TVNET vēlējās palīdzēt, sniedzot atbalstu 54 bērniem – katrs skolēns 100 latu vērtībā varēs iegādāties visu nepieciešamo skolai grāmatnīcā “Zvaigzne ABC”, bet lielās atsaucības dēļ pieteikumu termiņu pagarinām vēl desmit dienas - līdz 30. augustam.

Tāpēc neesi vienaldzīgs un raksti mums par kādu tev līdzās esošu bērnu, kam ļoti būtu nepieciešams šāds atbalsts. Akcijā aicinām iesaistīties vecākus, draugus, kaimiņus, skolotājus un citus tuvus cilvēkus, kas par talantīgo bērnu pratīs pastāstīt vislabāk.

Ja vēlies sūtīt pieteikumu...

Pieteikumā lūdzam pastāstīt par konkrētā bērniņa talantu, pamatojot, kāpēc tieši viņam ir nepieciešama mūsu palīdzība. Vēlama arī fotogrāfija, kurā redzam bērna talanta, zinātkāres un mācīties gribas atspoguļojumu.

Lūdzam noteikti arī norādīt:

  • bērna vecumu, mācību iestādes nosaukumu un klasi, kurā bērns mācīsies;

  • kā tiks izlietoti ietaupījumi uz skolas preču rēķina (kā tas palīdzēs attīstīt bērna talantu);

  • kontaktinformāciju (adresi, tālruņa numuru, mācību iestādes adresi);

  • TVNET patur tiesības arī publicēt iesūtītos materiālus anonīmi, kā arī informācijas pārbaudīšanas vajadzības gadījumā apciemot bērnus.

Pieteikumus sūtīt uz 108talanti@tvnet.lv vai pa pastu TVNET redakcija, Brīvības gatve 214m.

Pieteikumus gaidām līdz 30. augustam!

Foto: sxc.hu/hortongrou
Komentāri (30)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu