Skaistuma tūristu skaits Latvijā pieaug (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sxc.hu/beer

Lētie un profesionālie medicīnas pakalpojumi, tostarp plastikas ķirurgu piedāvātie servisi ir iespēja, ko izmanto daudz ārzemnieku, šodien raksta laikraksts "Neatkarīgā".

"Jau puse no manas privātklīnikas klientiem ir cilvēki no citām valstīm," stāsta SIA "Plastikas ķirurģijas klīnika" īpašnieks Dr. med. Jānis Ģīlis. Ārsts norāda, ka visvairāk pacientu brauc no Eiropas – skandināvi un briti ir īpaši aktīvi –, kā arī bijuši klienti no Amerikas Savienotajām Valstīm, Jaunzēlandes, Austrālijas un dažām Āfrikas valstīm.

Plastikas ķirurgu pakalpojumus izmantojot ne tikai sievietes. Tiekot vesti arī bērni, un aizvien vairāk pēc palīdzības vēršoties vīrieši. Pacienti vēlas mazināt pāragras novecošanas pazīmes vai ierodas ar kādu veselības problēmu.

Arī ķirurģe Evijas Rodke atzīst, ka ārzemnieki un ārzemju latvieši viņas privātpraksē veido  klientu lielāko daļu. "Pēdējos trīs gados ierodas aizvien vairāk cilvēku no citām valstīm, savukārt aizvadītajos divos gados ir pamatīgs pieplūdums no izceļojušajiem latviešiem visā pasaulē, kuri ved līdzi arī savus draugus cittautiešus," novērojumus izklāsta ārste.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu