"Gaišo spārnu" labdarības akcija

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Straujiem soļiem tuvojas 1.septembris. Daudzas Latvijas ģimenes sāk domāt par to, kā saviem bērniem sagādāt visu nepieciešamo skolai. Taču mūsu vidū ir arī ģimenes, kurām trūkst līdzekļu, lai sarūpētu saviem bērniem skolai nepieciešamās mantas – grāmatas, skolas somas, klades, burtnīcas, kancelejas piederumus, dažiem pat trūkst naudiņas transportam, lai bērni varētu nokļūt līdz skolai.

Organizācija „Gaišie spārni” vēlas palīdzēt tieši šādām ģimenēm, lai arī viņu bērni 1.septembri varētu sagaidīt priecīgi – ar jaunu skolas somu un visu skolēnam nepieciešamo. Jau trešo gadu „Gaišie spārni” dosies pie ģimenēm, kurām klājas grūtāk, un nogādās tām pašu un ziedotāju sarūpētās dāvanas.

Katru gadu „Gaišie spārni” paši apzvana mazturīgās ģimenes dažādās Latvijas vietās un uzzina, kas tām visvairāk nepieciešams, vāc mantas un ziedojumus, lai palīdzētu šiem cilvēkiem. Dodoties pie ģimenēm šā augusta beigās, bērniem tiks nogādāts nepieciešamais skolai, kā arī higiēnas preces, pārtika un citas mantas, kas kaut mazliet atvieglotu šo ģimeņu dzīvi. Tuvākajā laikā „Gaišie spārni” dosies pie aptuveni 90 bērniem – Preiļos, Jēkabpilī, Koknesē, Aizkrauklē.

Aicinām arī jūs iesaistīties šajā labdarības akcijā! Mēs ikviens varam būt mazliet eņģeļi, iepriecinot citus cilvēkus.

Ja vēlaties palīdzēt sarūpēt dažādas nepieciešamās mantas, tad to izdarīt ir ļoti ērti. Atliek tikai uzmeklēt „Rito” veikalus Rīgā, kur saziedoto var atstāt, un jau pēc nedēļas šīs dāvanas aizceļos pie ģimenēm uz minētajām pilsētām. Visvairāk bērniem nepieciešamas kancelejas preces un mācību grāmatas. Sarakstu ar vajadzīgajām mantām varat aplūkot mūsu mājas lapā: www.gaisiesparni.lv

Ir iespēja palīdzēt arī ar naudas ziedojumiem, ko var pārskaitīt uz mūsu labdarības organizācijas kontu.

Atsaucieties un kopā palīdzēsim bērniem sākt skolas gaitas ar priecīgu smaidu sejā!

Labdarības organizācija „Gaišie spārni” tika dibināta 2008.gada nogalē (www.gaisiesparni.lv, Twittera konts: gaishie_sparni), tās biedri nu jau vairākus gadus palīdz mazturīgajām ģimenēm un īpaši bērniem gan skolas gaitu sākšanā, gan padarot gaišākus Ziemassvētkus!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu