TVNET ar Tevi jau 10 gadus (160)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: STUDIOIMAGINE

10 gadi interneta vietnei Latvijā ir daudz, tāpēc nekautrējoties varam atzīties - esam centušies un milzum darba ieguldījuši, lai mums izdotos. Tas nebūtu sasniedzams bez Tava, lasītāj, atbalsta un ieteikumiem. Ar šodienu vari iepazīties ar jauno TVNET ziņu pasniegšanas veidu. Ar kopīgi paveikto no sirds lepojamies!

TVNET - ziņas, kas izmainīja mūsu dzīvi!

No agra rīta bijušās VEF rūpnīcas teritorijā, vecas mūra ēkas piektajā stāvā sākas mundra rosība, lai, pilsētai un Latvijai mostoties, aktuālie jaunumi un ziņas Tevi sagaidītu līdzās rīta kafijai...

TVNET galvenā panākumu atslēga ir komandas darbs. Cilvēki, kas strādā kopā TVNET, nav nejauši satikušies, mūs vieno mīlestība pret to, ko darām. Tāpēc sen vairs nepukojamies, ja brīvā laika ir palicis pavisam maz, jo mūsu nenormētais darba laiks ir pārvērties par pašsaprotamu pienākumu pret mūsu lasītāju.

Visi kopā esam radījuši vietu, kur satikties un uzzināt jaunākās ziņas, paust viedokli, izlasīt e-pastu, piedalīties konkursos vai vienkārši atrast, cikos šodien sākas gaidītais TV seriāls.

Lai tu neapjuktu šajā informācijas gūzmā, par tās atlasi, saturu un pārskatāmību rūpējamies mēs - 30 cilvēku komanda.  

TVNET sper revolucionāru soli ziņu pasniegšanā

Savas jubilejas svinības iesākam ar jaunu TVNET dizainu - mēs veicām nozīmīgas izmaiņas gan portāla saturā, gan izskatā ar mērķi atlasīto saturu pasniegt mūsdienīgi un padarīt informācijas lietošanu ērtāku.

Lasītāji ir atzinuši TVNET par modernu un mūsdienīgu ziņu portālu. To pierāda arī mūsu jaunais ziņu pasniegšanas veids un tehniskie jauninājumi. Uzskatu, ka TVNET spēris revolucionāru soli ziņu pasniegšanā.

Apvienojot ziņu lentas un avīzes principus, esam panākuši, lai portāls ir spēcīgs, bet vienlaikus viegli un ērti lietojams.

Ar jauno ziņu pasniegšanas veidu esam vēlējušies novērst ziņu drūzmēšanos, lai Tevi sasniegtu pašas svarīgākās, jaunākās un interesantākās ziņas!

Lai arī no kādiem interneta plašumiem - draugiem, facebook, twitter - Tu nāktu, mēs vēlamies padarīt TVNET lietošanu ērtu un patīkamu!

Kopīgiem spēkiem mums izdevies radīt sajūtu, kas Tev liek pie mums iegriezties katru dienu. Iespējams, tieši Tu pirms 10 gadiem biji viens no 2000 lasītājiem dienā, bet šodien jau esi viens no 130 000 lasītāju!

1.septembrī 10 gadi

Mūsu lielā dzimšanas diena ir 1.septembris, taču pirmssvētku noskaņās būsim jau no vasaras vidus līdz pat tumšajiem rudens vakariem, ienesot kādu gabaliņu prieka un gaismas arī pie Tevis. Svētki būs skaisti, ar daudzām aktivitātēm un pārsteigumiem bagāti! Esi kopā ar mums arī turpmāk! Būs interesanti!

Komentāri (160)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu