Viens melo. Policists vai sodītais? (151)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Policistu automašīnu bākugunis bijušas ieslēgtas. Tā portāla TVNET lasītājam Mārtiņam atbildēja Ceļu policijā, kur viņš sūdzējās par policistiem, kas stāv neatļautā vietā bez bākugunīm. Turklāt šoferis iespējamās policistu nelikumības iemūžinājis gan fotogrāfijās, gan videomateriālā (Skat. resursus)

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

"Būtībā policija uzskata ka manis iesniegtās drukātās melnbaltās fotogrāfijas nav pietiekamā kvalitātē, lai tās varētu ņemt vērā. Video iesniegumā nepievienoju:) Policistu kungi savā ziņojumā norādīja, ka bākugunis bija ieslēgtas," lasītājs klāstīja. Pilnu policijas atbildi skatīt resursos.

Viņš turpināja: "Domāju nosūtīt fotogrāfijas digitālā versijā + video, kur digitāli fiksējas, kad fotogrāfija uzņemta. Redzēsim, vai tie ir pietiekami argumenti:) Vai tomēr vajadzīgs notāra apstiprinājums:)"

Savukārt Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava portālam TVNET pastāstīja, ka šajā lietā joprojām notiek pārbaude. Tās laiks parasti ir mēnesis. Pārbaude sākta pagājušajā nedēļā.

Lasītājs nofotografējis, kā policistu auto stāv bez ieslēgtām bākugunīm
Lasītājs nofotografējis, kā policistu auto stāv bez ieslēgtām bākugunīm Foto: TVNET lasītāja foto

Tikmēr Slokas ielā...

Kamēr Mārtiņš skaidroja ar policistiem, vai tie ir vai nav pārkāpuši noteikumus, tikmēr pie Slokas ielā esošās viesnīcas “Slokas OK Hotel” nelikumīgā dzeltenā līnija ir nodzēsta. Apkārtējo māju iedzīvotāji domā, ka līnijas dzēsēji bijuši no viesnīcas, kuras pārstāvji jau gadiem ilgi cīnījušies, lai nenovietotu auto pie tās ieejas.

Savukārt viesnīcā portālam TVNET iepriekš apgalvoja, ka neko nezina par līnijas demarķēšanu. Lai arī dzeltenā līnija atrodas pie pašām viesnīcas durvīm, tās darbinieki neesot redzējuši, kas līniju nodzēsis.

Aizdomīgs krāsotājs

Turklāt šodien pie līnijas ar melnā krāsā samērcētu otu manīts kāds vīrietis. Kad vīrietis uzrunāts, viņš steigšus novērsies no līnijas krāsošanas un pievērsies viesnīcas mālēšanai.

Patlaban pie viesnīcas dzeltenās līnijas, kas aizliedz stāvēšanu, vairs nav, taču Mārtiņš pastāstīja, ka viņa kaimiņi, kas novietojuši savas mašīnas pie viesnīcas, dabūjuši dzirdēt divdomīgus tekstus no viesnīcas pārstāvjiem. Kāds blakus mājas īpašnieks portālam TVNET pastāstīja, ka vēlējies savu mašīnu nolikt pie viesnīcas.

Viesnīcas pārstāvji draudējuši - ja tu te noliksi savu mašīnu, tai varētu būt izsists stikls.

Portāla TVNET lasītājs Gatis, kurš bija novietojis savu auto pie nu jau stāvēšanai atļautās vietas, pavēstīja: "Izskatās, ka lielajam "Mercedes" džipam ne visai patīk Slokas ielā 12 pie viesnīcas noparkotais golfs. Attālums starp džipa bamperu un mana golfa āķi ir burtiski 1 cm." Iespējams, tā ir viesnīcas īpašnieka mašīna.

Lasītājs Gatis nofotografējis, kā viņa automašīnai pārāk tuvu piebraucis, iespējams, viesnīcas īpašnieka auto
Lasītājs Gatis nofotografējis, kā viņa automašīnai pārāk tuvu piebraucis, iespējams, viesnīcas īpašnieka auto Foto: TVNET lasītāja foto

Savukārt viesnīcā portālam TVNET sacīja, ka par šo situāciju var runāt tikai īpašnieks. Taču viņš viesnīcā nebija uz vietas, bet viņa tālruņa numuru viesnīcā neatklāja. Viesnīcas pārstāve apstiprināja, ka viesnīcas īpašnieks brauc ar "lielu džipu", taču mašīnas marku viņa neatcerējās.

Ies līdz galam!

Lai arī iepriekš šaubījies, vai vērsties tiesā saistībā ar noteikto sodu un nelikumīgo dzelteno līniju, tagad, uzklausot speciālistu ieteikumus, Mārtiņš tiesā tomēr vērsīsies un policijas atbildi par soda pareizumu pārsūdzēs.

Komentāri (151)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu