"Rīgas satiksme" izmaksās kompensāciju autobusa avārijā cietušajam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašvaldības uzņēmuma "Rīgas satiksme" (RS) valde apstiprinājusi kompensācijas izmaksu vēl vienam Baložu autobusa avārijā aprīlī cietušajam pasažierim, TVNET informēja uzņēmumā.

"Kompensācija ir juridiski pamatota un tiks izmaksāta jau šīs nedēļas laikā," skaidroja uzņēmuma pārstāvis Viktors Zaķis.

Kompensācijas apmēru uzņēmums gan neatklāja, norādot, ka tā ir konfidenciāla informācija un pēc abpusējas vienošanās nav izpaužama trešajām personām.

Uzņēmums turpina sarunas par vienošanās noslēgšanu un kompensāciju izmaksu arī ar citiem 24.aprīļa avārijā cietušajiem pasažieriem un bojāgājušo tuviniekiem.

Jau ziņots, ka 24.aprīļa vakarā Ķekavas novada Baložos vairāk nekā divu promiļu reibumā esoša vadītāja stūrēts 23.maršruta autobuss nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā gāja bojā divas 19 gadu vecas jaunietes, kā arī autobusa vadītājs. Cieta vēl četri cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu