Ušakovs nelegāli mājās audzina mazu lauvēnu (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas mēra Nila Ušakova fetišs uz kaķiem turpina uzņemt arvien lielākus apgriezienus. Pamatojoties uz kaimiņu sūdzībām par dīvainiem trokšņiem aiz sienas, vakar vakarā pie politiķa dzīvoklī ieradusies pašvaldības policija, atklājot, ka Rīgas domes priekšsēdētāja mājvietā mitinās arī dažus mēnešus vecs lauvēns.

Kā zināms, eksotisko sugu dzīvnieku turēšana mājā ir aizliegta, tomēr Rīgas mērs izrādījis pretošanos un no lauvu mazuļa nav vēlējies šķirties. Pēc pārdesmit minūšu ilgušām sarunām kārtības sargi dzīvnieku konfiscējuši, sastādot administratīva pārkāpuma protokolu.

Konsultējoties ar speciālistiem, eksotiskais dzīvnieks nogādāts Rīgas Zoodārzā, kur pēc pārbaužu veikšanas lauvēnam atklājušās problēmas ar vēdera izeju. Veterinārārsti skaidro, ka tas saistīts ar nepareizu barošanu, jo, visticamāk, Ušakovs savu mīlulim devis ēst kaķu barību.

Policijai izdevies noskaidrot, ka lauvēnu mēram uz Ziemassvētkiem uzdāvinājušas kādas augsta ranga Kremļa amatpersonas.

Lauvēns atsaucas uz vārdu Vladimirs, tomēr zoodārza darbinieki sociālajos tīklos plāno izsludināt konkursu, kurā ar iedzīvotāju palīdzību izvēlēsies eksotiskajam dzīvniekam atbilstošāku vārdu.

Jau vēstīts, ka pērnā gada nogalē Ušakovs audzināšanai domes ēkā Rātsnamā paņēmis divus kaķēnus, kuriem vēlāk doti vārdi Muris un Kuzja.

* Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa. Tās saturs ir izdomāts un nav nevienam saistošs.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu