"Britain's Got Talent" zvaigzne Boila nogādāta slimnīcā (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Neparastu slavu iemantojusī britu talantu šova „Britain’s got Talent” fināliste Sjūzena Boila dienu pēc šova noslēguma vakar vakarā nogādāta slimnīcā.

Nedēļas nogalē vairāk nekā 18 miljoni cilvēku Lielbritānijā pie televīzijas ekrāniem vēroja talantu šova finālu, kurā daudziem par pārsteigumu uzvarēja deju grupa „Diversity”, nevis iepriekš par favorīti atzītā dziedātāja Sjūzena Boila.

Deju grupa „Diversity”
Deju grupa „Diversity” Foto: AFP/LETA

48 gadus vecā sieviete pēc pašas piekrišanas nogādāta privātā klīnikā. Ārsti pagaidām neatklāj iemeslus, kāpēc Boila nogādāta slimnīcā.

Sjūzena Boila, pateicoties savai pārsteidzošajai balsij, bija kļuvusi par šāgada talantu šova sensāciju. Viņas uzstāšanos internetā noskatījies rekordliels cilvēku skaits.

Šova uzvarētāji grupa „Diversity” ieguva balvu 100 tūkstošu mārciņu apjomā un iespēju uzstāties koncertā karaliskajai ģimenei. Daudzi, tai skaitā bukmeikeri, gan līdz pēdējam brīdim bija pārliecināti, ka šovā uzvarēs 48 gadus vecā skotiete.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu