Labestības diena jau šo svētdien 24.maijā (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau trešo gadu maijs Latvijā iezīmējas pozitīvās un ļoti, ļoti gaišās krāsās. Labestības diena nu jau kļuvusi par neatņemamu Latvijas dzīves sastāvdaļu.

Guntars Gulbiņš, žurnālists: "Labestības diena ir viena tāda īpaša diena maijā, kad visur apkārt notiek labi darbi, cilvēki dara labu, viņiem ir laba sajūta, mums laba sajūta un, pats galvenais, palīdzam!"

Labestības diena notiks jau šo svētdien. Pasākuma patronese Katrīne Pasternaka jau tagad ir patīkamās gaidās, jo tic, ka arī šogad mums izdosies palīdzēt daudziem jo daudziem. Katrīne Pasternaka, Labestības dienas patronese: "Vispirmām kārtām man gribas sagaidīt spītību, spītību visam tam kas it kā mūs no malas iespaido, un, kā zinu, dzīvē ar labo spītību ļoti daudz var izdarīt! Man gribas par spīti visam būt priecīgiem, un es ceru, ka tādi būs visi cilvēki, kas šo dienu gaida kā svētkus."

Pagājušais gads pierāda, ka Latvijā patiešām ir ļoti daudz labu cilvēku, kas gatavi savu roku sniegt otram. Katrīne Pasternaka: "Kas bija vispārsteidzošākais, ka bija cilvēki, kas kaut kur Latvijā no rīta bija skatījušies TV un padzirdējuši, un bija gatavi braukt, un sāka sarasties cilvēki no visas Latvijas, kas brauca vienkārši pabūt kompānijā un sajust to atmosfēru."

Arī šosvētdien atmosfēra solās būt kolorīta. Guntars Gulbiņš: "Līdzīgi kā citus gadus, pie Kongresu nama visas dienas garumā būs atrakcijas, rotaļas bērniem, tautas balss, rotaslietu darbnīca, zīmēšanas darbnīca, gumijlēcēju atrakcijas, kur gan mazie, gan lielie varēs izlēkāties, iegūt pozitīvas emocijas."

Visas dienas garumā būs iespēja ziedot – gan pa tālruni 90006383, gan īpašās ziedojumu kastītēs.

Irēna Danilāne, donoru atlases daļas vadītāja: "Es domāju, ka tādas kampaņas ir ļoti labas un rada tādu gaišu noskaņojumu, jo varbūt cilvēki ne vienmēr pievērš uzmanību, ka katrs cilvēks var būt vairāk noderīgs un vajadzīgs konkrētajā brīdī."

Ja gadījumā nekādi tomēr neizdodas būt klāt Kongresu namā pa dienu, vakarā gaidāms īpašais noslēguma koncerts. Guntars: "Visi laipni aicināti, droši nāciet: koncerts bez maksas; būs pazīstami mūziķi, spēlēs arī zelta talantu bundzinieki kopā ar Gustavo, tāds neparasts salikums, solās būt interesants."

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu