Vai esat redzējuši «Mis un Misters Ogre 2011» bikini? (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pēc piecu gadu pārtraukuma Ogrē notika skaistumkonkurss «Mis & Misters Ogre 2011», ko organizēja uzņēmēja, TV šova «Latvijas princese» un pasaules skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova. Trīs stundu garajā šovprogrammā 12 finālisti uzstājās pikantos bikini, kā arī rādīja savus talantus – dziesmas, dejas un pat cīņas mākslas prasmi.

12 finālistu konkurencē skaistumkonkursa «Mis Ogre 2011» titulu saņēma žurnālistikas studente Katrīna Beldava, bet par «Misters Ogre 2011» kļuva Ogres Valsts tehnikuma students Jānis Rumpis. «Mis Ogre 201»» tika kronēta ar īpaši šim pasākumam izgatavotu kroni, ko radījis rotu mākslinieks Valdis Štrāls, bet «Misters Ogre 2011» saņēma īpašu kaklasaites piespraudi.

«Vice Mis» titulu ieguva rotaslietu veidotāja, studente Juta Jemeļjanova, bet par «Vice Misteru» kļuva izklaides industrijas producēšanas students un sportists Ralfs Kociņš. Titulu «Mis Elegance» saņēma topošā ergoterapeite Marina Kuzeļeņko, bet slavenākā Latvijas policista Nikolaja Puzikova brālis, dejotājs Oļegs Puzikovs ieguva titulu «Misters Elegance».

Par «Mis un Misters Fitness» tika atzīti atraktīvā dejotāja Ina Bordasova un «body-bilderis» Gunārs Jerlikovs. Titulu «Mis Talants» ieguva kultūras menedžere Agnese Kalinkeviča, bet titulu «Misters talants» saņēma mūziķis, aktieris un dejotājs Mārtiņš Grunte, viņi abi sajūsmināja skatītājus un žūriju ar skaistām dziesmām.

Konkursantus vērtēja žūrija, kuras sastāvā bija deju grupas «Čilli» vadītāja Anna Krastiņa, «Mis Ogre 2006» titula ieguvēja Aiga Ose un «Misters Ogre 2006» Rolands Janne Janovs, fotogrāfs Ēriks Rearts, deju studijas «JV Clubs» vadītāja, horeogrāfe Anete Antrope, «Mis Ogre 2005» Karīna Matisone, sporta klubu tīkla «City Fitness» pārstāve un fitnesa speciāliste Zanda Bērze, stila psiholoģe Agrita Grosbarte, kā arī dejotājs un horeogrāfs Deniss Tumakovs un stiliste vizāžiste Ieva Bogdanova.

Skaistumkonkursa šovprogrammā uzstājās dažādi viesmākslinieki – dziedošās dvīnes Ana un Katrīne Drozdovičas, grupas «Enigma» balss, ogrēniete Alise Ketnere jeb Fox Lima, deju grupa «JV clubs» dejotāji, kā arī skaistumkonkursa «Pilnība 2011» dalībnieces. Pasākumu vadīja ogrēniete, pazīstamā TV seja Krista Pesecka un sporta žurnālists Reinis Ošenieks.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu