Kas jāzina, dodoties pie astrologa? (21)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Apmierināt ziņkāri, izzināt, kas zvaigznēs rakstīts, ko darīt dzīvē, kas labāk padodas un kas ne, ar ko labāka saderība, kā rīkoties, ja pats izeju neredzi. Iemesli, kāpēc doties pie astrologa, ir dažādi. Tomēr kā izvēlēties, pie kura astrologa vērsties, un cik šis prieks maksā?

„Cilvēki bieži izlasa internetā mistiskus sludinājumus par astrologa pakalpojumiem un uz tiem uzķeras. Beigās izrādās, ka tas nav bijis profesionālis, nauda ir iztērēta un rezultāta nekāda. Tad cilvēki vēršas pie mums un sāk sūdzēties, bet tad jau mēs vairs īsti palīdzēt nevaram," saka Latvijas Astrologu asociācijas valdes priekšsēdētāja Gita Priede. Tāpēc pirms došanās pie astrologa viņa iesaka sekot līdzi vairākām lietām.

Vissvarīgākais ir pārliecināties, vai konkrētajam astrologam ir atbilstoša izglītība un sertifikāts. „Mūsu asociācijā ir atsevišķa komisija, kurā darbojas visu astroloģijas skolu pasniedzēji, kas pārbauda astrologa profesionalitāti un izglītību. Visi mūsu sertificētie astrologi atrodami mūsu mājas lapā astrologer.lv - tur ir rakstīta gan viņu izglītība, gan joma, kurā vairāk specializējas, gan atrodama viņu bilde," stāsta G.Priede. Viņa atzīst, ka ir arī tādi astrologi, kuriem ir sertifikāts, bet viņi nevēlas būt asociācijas biedri. Par tiem informāciju var atrast mājas lapā astrologi.lv.

Otrkārt, der painteresēties, kādās jomās konkrētais astrologs praktizē. Uz to uzmanību vērš arī „Horoskopu pasaules" pārstāve Māra Ošuroka: „Kaut arī katrs astrologs māk apskatīt visas tēmas, tomēr iespējams, ka viņš biežāk konsultē konkrētā jautājumā - biznesa, veselības, partnerattiecību, psiholoģijas vai bērnu horoskopos utt. Arī ārsti taču iedalās, vai ne?" Piemēram, „Horoskopu pasaule" piedāvā klientam izvēli: ja interesē konkrēta tēma, ir konkrēts astrologs. „Pie tam izvēle ir arī - vīrietis vai sieviete, jo arī tas ir svarīgi, lai būtu kontakts, uzticēšanās," saka M.Ošuroka.

Cik maksā šis prieks? Par izmaksām G.Priede var minēt tikai aptuvenus skaitļus. „Pamatcena ir 20-25 lati, bet tā var sasniegt arī 80 latus par stundu," saka G.Priede, piebilstot, ka viss atkarīgs no tā, ko cilvēks vēlas uzzināt, par cik horoskopa zīmēm runāt. To, ka cena svārstās atkarībā no interesējošā informācijas apjoma, apstiprina arī M.Ošuroka. „Mūsu firmas pakalpojums maksā 18 latus stundā, ja apskata vienas personas sadzīviskos jautājumus. Ja apskata divas vai vairāk personas, piemēram, saderību, tad tas maksā 20 latu stundā. Ja interesē biznesa jautājumi - firmas dibināšana, firmas horoskops, tad cena ir 28 lati stundā," saka M.Ošuroka.

Kāpēc izcenojums sastādīts pa stundām? Gluži vienkārši, stunda ir vidējais laiks, ko klients parasti pavada pie astrologa.

Tomēr pirms došanās pie astrologa arī pašam cilvēkam ir jāizdara mājasdarbs, uzsver G.Priede. Proti, jāzina precīza informācija par savu dzimšanas dienu, mēnesi, gadu, vietu un, kas ļoti būtiski, laiku. „Dzimšanas laiks nosaka gandrīz pusi no visas horoskopa informācijas, tāpēc, jo precīzāks ir dzimšanas laiks, jo precīzāks būs arī sastādītais horoskops," saka G.Priede, piebilstot, ka šo informāciju var uzzināt gan no vecākiem, gan slimnīcas arhīvā.

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu