Roewe un MG gatavo divus jaunus auto (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ķīniešu Shanghai Automotive Industry Corporation (SAIC) un tai piederošais Nanjing Automotive, kura pārziņā savukārt ir britu MG zīmols, Šanhajas auto šovā aprīlī prezentēs divus jaunus, vienotā stilā ieturētus konceptauto.

Šobrīd detalizētas informācijas par konceptautomobiļiem nav, jo vienīgais, kas nonācis atklātībā pirms pirmizrādes, ir par MG 6 sauktā konceptauto dizaina skices. Interneta izdevums Carscoop vēsta, ka Nanjing sagatavotais MG 6 esot konstruēts uz sedana Roewe 550 tehnoloģiskās platformas un tikšot aprīkots ar 1,8 litru benzīna turbo motoru.

SAIC stendā savukārt tikšot prezentēts konceptauto ar nosaukumu Roewe N1.

Var atzīmēt, ka šobrīd ar Roewe vārdu tiek izlaisti tikai divi modeļi - sedani Roewe 750 un Roewe 550, kas attiecīgi ir Rover 75 un Rover 45 pēcteči, turklāt pēdējais ticis izstrādāts Lielbritānijā. Ar MG vārdu savukārt šobrīd tiek izlaists tikai viens modelis - rodsters TF LE 500.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu