Kāpēc sievietēm nepatīk skūties (150)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia

Ikviens, kas ir skatījies 70. gadu erotiskās filmas, zina, cik ļoti intīmo zonu skūšanas paradumi gadu gaitā ir mainījušies. Pirms gadiem 30 kupls matu kušķis starp sievietes kājām bija ne tikai pierasta, bet pat vēlama lieta. Šodien, kad ķermeņa kults medijos ir sasniedzis savu augstāko kulmināciju, sievietes ar neskūtu bikini zonu ir redzamas tikai specifiska rakstura filmās...

Protams, ekrāna dzīve pilnā mērā neatspoguļo parastas sievietes ikdienu, tomēr nevar noliegt, ka lielākā daļa stiprā dzimuma pārstāvju dod priekšroku dāmām bez matiem attiecīgajās vietās. Bieži vien vīrieši izsaka aizrādījumus savām otrajām pusēm par neskūtām kājām vai bikini zonu. Bet kāpēc viņām to nepatīk darīt? Pirms nākamreiz rodas vēlme aizrādīt, padomājiet, cik gan apgrūtinošs process tas viņām ir.

Skūšanās ir sāpīga

Sievietei, kas nolēmusi atbrīvoties no nevēlamā apmatojuma, ir vairākas iespējas: viņa var skūties, veikt vaksāciju vai izmantot ķīmiskos depilatorus. Skūšanās ir visvienkāršākais process, taču ar vairākiem trūkumiem, no kuriem visnozīmīgākais, iespējams, ir iespēja savainoties jutīgā ķermeņa zonā. Jums kā vīrietim droši vien ir pazīstama sajūta, kas rodas, skujoties nedaudz sagriežot seju vai kaklu. Iedomājieties, cik sāpīga būtu šāda brūce daudz jutīgākā un ar nerviem vēl vairāk apveltītā vietā!

Sāpes, ko rada vaksācija ģenitāliju rajonā, laikam vispār nav jāapraksta. Kas attiecas uz ķīmiskajiem depilatoriem, tad teorētiski to ideja ir brīnišķīga - jāuzklāj viela, kas izšķīdina matus, un pēc tam tā jānomazgā. Problēma ir tā, ka šie produkti var graujoši iedarboties uz jutīgu ādu un tiem var būt atbaidoša smaka.

Matu ataugšana ir sāpīga

Svaigi skūta bikini zona liek justies lieliski. Diemžēl šī sajūta saglabājas ļoti īsu laiku. Līdzko mati sāk ataugt, sievietei ir divas iespējas: vai nu turpināt skūties gandrīz vai katru dienu, lai saglabātu nemainīgu gludumu (tas var novest pie ieaugušiem matiņiem, ādas kairinājuma un citiem nepatīkamiem blakusefektiem), vai arī ļaut tiem ataugt un justies nepatīkami aso rugāju dēļ.

Skūšanās patērē daudz laika

Neatkarīgi no tā, kuru matu likvidēšanas procedūru sieviete izvēlas, process ir kaitinoši laikietilpīgs. Visas trīs minētās iespējas ir veicamas ļoti rūpīgi, lai izvairītos no sāpīgām sekām. Pat ja dāma apmeklē profesionālu skaistuma salonu, lai veiktu vaksāciju, viņai tik un tā jāvelta laiks salona apmeklējumam.

Matu likvidēšana nav lēts prieks

Bikini zonas vaksācija maksā no 15 līdz pat 60 Ls atkarībā no veikšanas vietas un procedūras specifikācijas. Skūšanās krēmi, žiletes un citi produkti arī nav no lētajiem, un sievietes jau tos izmanto padušu un kāju matiņu skūšanai. Laika gaitā šīs izmaksas kļūst aizvien ievērojamākas, un šajā krīzes laikā tas nav mazsvarīgi.

Dīvainās sajūtas

Noskūta bikini zona sievietei liek justies kā mazai meitenei un, ja pavisam godīgi, tas ir pretrunā dabas likumiem. Pieaugušai sievietei ģenitāliju apvidū ir jābūt apmatojumam. Protams, laiku pa laikam to var noskūt dažādu iemeslu dēļ, tomēr, ja vien jūsu otrā pusīte nefilmējas erotiskajās filmās iztikas nodrošināšanai, skūta bikini zona nav jāuztver kā pašsaprotama lieta.

Zelta vidusceļš

Ja atklājas, ka šajā intīmajā jautājumā jūsu un sievietes domas atšķiras, mēģiniet rast kompromisu starp pilnīgi gludu skuvumu un 70. gadu erotiskajās filmās redzēto. Viegli apfrizēta, gaumīga bikini zonas frizūra, kas nav ne pārāk īsa, ne pārlieku gara, ir labs vidusceļš. Ja meitene joprojām nav pārliecināma, mēģiniet viņu apvārdot, ka orālais sekss ir krietni vienkāršāk veicams, ja matiņi jums traucē pēc iespējas mazāk...

Komentāri (150)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu