«Mitsubishi» pastiprināti meklēs pircēju Nīderlandes rūpnīcai

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Japānas autobūves kompānija «Mitsubishi Motors Corp.» palielinās pūliņus, lai atrastu pircēju Nīderlandes rūpnīcai, kas līdz šā gada beigām pārtrauks darbību, trešdien paziņoja Nīderlandes Ekonomikas ministrija.

Kompānija šā mēneša sākumā informēja, ka līdz šā gada beigām pārtrauks automašīnu ražošanu Eiropā, šādu lēmumu skaidrojot ar sarežģīto darbības vidi parādsaistību nomocītajā reģionā.

Kompānija Nīderlandes ražošanas struktūrvienībā «NedCar» ražo «Colt» un «Outlander» modeļus.

«»Mitsubishi« solījusi kopīgi ar »NedCar« un Nīderlandes Ekonomikas ministriju nākamo trīs mēnešu laikā pastiprināt potenciālā pircēja meklējumus,» norādīja ministrija.

Šādu paziņojumu ministrija izplatījusi pēc trešdien notikušās Nīderlandes ekonomikas ministra Maksima Verhāgena tikšanās ar «Mitsubishi» prezidentu Osamu Masuko, kuras laikā tika pārrunāta rūpnīcas nākotne.

Masuko pirms divām nedēļām paziņoja, ka kompānija ir gatava pārdot Nīderlandes rūpnīcu par vienu eiro, ja vien pircējs ir gatavs turpināt tajā nodarbināt 1500 cilvēkus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu