Akvelīna Līvmane: astroloģiskā karte palīdz izprast sevi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

«45 gadu vecumā apzinājos, ka mūžs vēl ir garš, bet sievietes darbs aktiera profesijā ir ar zināmiem laika ierobežojumiem. Sāku domāt, kas mani interesētu, un pievērsos astroloģijai,» skaidro Akvelīna Līvmane.

Jau studentu gados mani ļoti interesēja astroloģija. Man bija iespēja apgūt šo profesiju, un mācījos.

Cik sen jau strādā par astroloģi?

Kopš sāku mācīties, pagājuši jau trīspadsmit gadi. Desmit gadus šajā jomā konsultēju, bet pēdējos piecus gadus darbojos šajā jomā ļoti aktīvi.

Astroloģijā ir dažādi virzieni – vēdiskais, klasiskais… Kuru pati pārstāvi?

Klasisko astroloģiju. Tā kā esmu mācījusies arī Hamburgā, tad izmantoju arī Hamburgas astroloģijas skolā saņemtās zināšanas.

Kādi ir biežākie jautājumi, kurus šobrīd uzdod astrologam?

Neatkarīgi no laikiem un apstākļiem, ir trīs pamatjautājumi – nauda, attiecības, karjera. Protams, krīzes apstākļos cilvēki mēģina saprast labāk arī paši sevi. Iepazīt savas pozitīvās un negatīvās īpašības. Tomēr pamatjautājumi ir šie trīs.

Kas aktuāls šobrīd notiek zvaigžņu pasaulē? Ar ko varam rēķināties?

Līdz apmēram pusaprīlim neieteiktu sākt kaut ko jaunu. Bet no pusmaija līdz jūnija beigām neieteiktu slēgt laulības vai risināt būtiskus attiecību jautājumus. Protams, vienmēr ir izņēmumi.

Ja cilvēku dzimšanas brīdī debesīs bijusi līdzīga situācija, kā šajā periodā, tad uz viņiem šie ierobežojumi neattiecas.

Katru būtisku lēmumu pieņemšanā, ja ir vēlēšanās, ir vērts ielūkoties individuālajā horoskopā.

Bet, ja kāds ir izlēmis, tas ir jādara. Katram pašam ir savs liktenis, ārpus tā, kas šobrīd notiek debesīs.

Kopš strādā par astroloģi, bieži ieskaties savā zvaigžņu kartē?

Savu astroloģisko karti katrs astrologs zina no galvas. Zinu galvenos norādījumus savā dzīvē, savas stiprās un vājās puses. Apzinos, ka bieži vien notikumus savā dzīvē nevaru mainīt, bet attieksmi gan varu. Varu notiekošo iemācīties pieņemt bez dramatisma.

Nekļūst garlaicīgi, kad jau iepriekš zini, kas tev paredzēts?

Tik smalki visos sīkumos neskatos savu karti. Bet tas ir interesanti pētīt, kā tieši manā dzīvē ienāks notikums, kuru iepriekš redzu astroloģiskajā kartē. Katrā ziņā – vienalga, vai dzīvē iet labi vai slikti, ar sevi ir ļoti jāstrādā.

Nedrīkst nokārt degunu, slinkot un sarauties tādā kā embrija pozā. Ir jāceļas, jāplāno, jādara, tad arī viss izdosies.

Ja kāda no mūsu lasītājām vēlas atnākt uz tavu konsultāciju, kas par sevi iepriekš ir jāzina? Kāda informācija vajadzīga, lai ieskatītos zvaigžņu kartē?

Astrologam vajadzīgs zināt klienta dzimšanas datumu, mēnesi, gadu, pēc iespējas precīzāku dzimšanas laiku, kā arī dzimšanas vietu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu