Kalvītis ar desām apgādā Saeimas kolēģus (254)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr Photostream

Ekspremjers Aigars Kalvītis ar žāvētām desām, kas gatavotas no paša nomedīto meža zvēru gaļas, apgādā ne tikai biedrus no Tautas partijas, bet arī citus Saeimas kolēģus, ar kuriem ir ļoti draudzīgās attiecībās, piemēram, nākamo iekšlietu ministri Lindu Mūrnieci no Jaunā laika, tā šodien vēsta laikraksts Neatkarīgā Rīta Avīze.

Ceturtdien pēc plenārsēdes beigām Neatkarīgā novēroja, ka Tautas partijas frakcijas telpās smaržo pēc kūpinājumiem. Ekspremjers Aigars Kalvītis, kurš savā kabinetā ienesa vairākus desas luņķus, paskaidroja, ka tie gatavoti no viņa nomedīto meža zvēru gaļas. "Es tak pats tos simtus kilogramu nevaru apēst! Apgādāju kolēģus," teica politiķis, kura kaislība ir medības. Šīs aizraušanās dēļ viņam pēc nakts medībām dažreiz ir grūti palikt nomodā arī plenārsēžu laikā.

Mūrniece Neatkarīgajai stāstījusi, ka Kalvīša desas esot ļoti garšīgas, bet no kādas gaļas - brieža vai mežacūkas - tās gatavotas, viņa pat īsti nezinot. "Kalvītis Saeimā ir atgriezies tiešām jauka cilvēka statusā, mums abiem ir ļoti labas cilvēciskas attiecības," stāstīja politiķe, atzīstot, ka uz premjerēšanas laiku Kalvīša personības labākās īpašības bija kaut kur pazudušas. Mūrniece ar ekspremjeru Saeimas plenārsēžu zālē sēž blakus.

Komentāri (254)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu