Gvena Stefani un "Honda" dizains (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kas kopīgs popzvaigznei un grupas "No Doubt" solistei Gvenai Stefani un automobiļu dizainam? Varētu šķist, ka nekas, taču japāņu kompānijas "Honda" dizaineri uzskata, ka tieši šī amerikāņu dziedātāja viņiem norādīs pareizo ceļu pie viņas tautiešu sirdīm.

Japāņu auto ražotājs nolēmis savu auto tapšanas procesā ņemt vērā modes tendences, kuras Stefani lieto savā apģērbu līnijā L.A.M.B., skatuves dekorācijās, kā arī savā ikdienas apģērbā. "Honda" pārdošanas menedžere Kristina Rā apgalvo, ka Gvena Stefani kā neviens pratīs amerikāņu sabiedrībā "ienest" japāņu mākslu.

"Honda" dizaineri uzskata, ka japāņu meiteņu atbalsta grupa, savdabīgas skatuves dekorācijas un 2005.gada koncertu tūres nosaukums "Harajaku mīļākie" liecina par nevainojami gaumīgās Amerikas skaistāko kāju īpašnieces Gvenas Stefani spēju savās apģērbu līnijās meistarīgi lietot tādas tīri japāniskas tendeces kā, piemēram, asi asimetriski stūri. Tieši šādus "nekārtīgus" stūrus "Honda" dizaineri vēlas atkārtot nākotnes "Acura" ārienē.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu