TVNET aicina ziedot un piedalīties Labestības dienā!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

Šodien (30.maijā) noslēgsies labdarības maratons „Labestības diena”, kurā četru bērniņu vajadzībām plānots savākt 33 646,34 latus. Visus tos, kas vēl nav paspējuši ziedot, bet sirds to vēlas, aicinām to darīt, ne vien zvanot vai iemaksājot bankā, bet arī apmeklējot Labestības dienas ģimenes pasākumu pie Kongresu nama.

Ar LNT, Swedbank, Ziedot.lv un TVNET atbalstu šogad norisināsies jau ceturtā Labestības diena. Labestības dienas mērķis ir uzrunāt sabiedrību un palūgt palīdzību tiem bērniem un ģimenēm, kuriem tas šobrīd ir visvairāk vajadzīgs. Patiešām vajadzīgs...

Labestības dienai galvenais moto ik gadu ir palīdzēt bērniem redzēt, dzirdēt, staigāt un dzīvot. 

Foto: LNT
Šogad mēs visi centīsimies palīdzēt Lanai dzirdēt, Rolandam redzēt, Annai staigāt un Vladislavam dzīvot.

Protams, Labestības dienai pieteikušies bija vairāki bērniņi (šogad astoņdesmit), kuriem ir nepieciešama palīdzība, tāpēc īpaši būtiski ir apzināties ziedošanas nepieciešamību!

Lai gan šis gads ekonomiskās krīzes dēļ  mums visiem ir īpaši smags un pašiem naudiņas paliek aizvien mazāk – mēs tomēr aicinātu apzināties, ka arī palīdzību lūdzošo ģimeņu ir kļuvis vairāk, jo valsts apmaksāto veselības pakalpojumu apjoms diemžēl ir samazināts.

Mums jābūt īpaši stipriem un saliedētiem, lai varētu kopīgi palīdzēt cits citam!

Kā stāsta ziedot.lv valdes priekšsēdētāja Rūta Dimanta, līdz šim, paldies dievam, ziedojot esam spējuši palīdzēt visiem palīdzību lūdzošajiem bērniem – neviens nav palicis „aiz strīpas”: „Latvijas sabiedrība ir labsirdīga un cēla savā palīdzībā. Un tas ir tik fantastiski, ka spējam dalīties ar otru – tas mūs kā tautu dara stiprākus!”

TVNET, saņemot vairākus lasītāju komentārus, kuros pausta neuzticība un aizdomas par šo akciju, nolēma noskaidrot visas detaļas par to, kur paliek mūsu saziedotā nauda – par to varat lasīt intervijā „Dimanta: Labestības dienā ziedotajā naudā nav citu peļņas!". Kā arī visi skeptiķi aicināti aplūkot ziedot.lv mājas lapu - tajā pieejami ziedojumu akciju pārskati, kur katrs santīms nonācis.

Ziedot var pa tālruni 90006383 (maksa par zvanu 1 Ls), portālā ziedot.lv, Swedbank filiālēs un bankomātos visā Latvijā, un visos lielveikalu tīkla Rimi un Supernetto veikalos.

TVNET īpaši aicina visas ģimenes būt kopā Labestības dienas pasākumā, kur visas dienas garumā varēs gan ziedot, gan baudīt jaukus pasākumus. Ar sirsnīgo Labestības dienas koncertu tā noslēgsies, un uzzināsim, cik šogad saziedots naudiņas.

Ja nevari būt kopā ar mums Rīgā pie Kongresu nama, visus notikumus varēsi vērot telekanālā LNT gan speciāli veidotajās reportāžās no notikuma vietas, gan arī tiešraidē Labestības dienas noslēguma koncertu plkst. 20:15.

Nepaliec vienaldzīgs, piebiedrojies mums visiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu