Atklās starptautisko iluzionistu festivālu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien (27.05.) plkst.19 Ventspils teātra namā "Jūras vārti" notiks starptautiskā iluzionistu festivāla "Abrakadabra" atklāšana, informēja teātra namā "Jūras vārti" komunikācijas un attīstības projektu vadītājs Miks Magone.

Latvijā pazīstamākais iluzionistu pāris Dace un Enriko Pecolli šonedēļ, 28.maijā un 29.maijā, Kongresu namā Rīgā organizē pirmo starptautisko iluzionistu festivālu "Abrakadabra", taču festivāla atklāšanas šovs šodien notiks Ventspilī.

Sagaidāms, ka festivālā "Abrakadabra" un tā atklāšanās šovā Ventspilī piedalīsies Latvijā reiz jau pabijušās iluzionisma zvaigznes - "World’s Greatest Magic Show" no Lasvegasas (ASV), kā arī pasaules labākie iluzionisti no Argentīnas, Beļģijas, Lietuvas, Dānijas un Itālijas.

Pēc Magones teiktā, festivāla spožākā zvaigzne ir Džefs Makbraids - programmas "World's Greatest Magic" vadošais mākslinieks, kurš pašlaik esot atzīts par pieprasītāko iluzionistu pasaulē.

Ne mazāk ievērības cienīgi ir arī citi festivāla dalībnieki – pasaules čempions ekstrēmajā iluzionismā Ārons Krovs no Beļģijas, Enriko Pecolli skolnieki "Mantas and Carolina" no Lietuvas, daudzkārtējie Eiropas iluzionisma festivālu uzvarētāji "Brando and Silvana" no Argentīnas un festivāla organizatori – Dace un Enriko Pecolli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu