Šīfere grūtniecības devītajā mēnesī pozē kaila (58)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: VOGUE

Vācu supermodele Klaudija Šīfere, kas tuvākajās dienās laidīs pasaulē savu trešo bērnu, pozējusi kaila žurnāla "Vogue" vākam, otrdien paziņoja preses izdevuma pārstāvji.

39 gadus vecās modeles kailfoto parādīsies žurnāla jūnija numurā, kas veikalos nonāks trešdien.

"Droši vien nav daudz sieviešu, kas tikušas fotografētas tik bieži kā Klaudija. Tomēr viņa vēl nekad nav bijusi redzama šādā veidā," norādīja žurnāla vācu izdevuma redaktore Kristiana Arpa.

Pirmo reizi uz žurnāla "Vogue" vācu izdevuma vāka Šīfere parādījās gandrīz pirms 20 gadiem un kopš tās reizes rotājusi šo izdevumu 11 reizes.

Šīferes poza ļoti atgādina pretrunīgi vērtēto fotogrāfiju uz žurnāla "Vanity Fair" 1991.gada numura, kur Holivudas aktrise Demija Mūra, kas tolaik bija grūtniecības septītajā mēnesī, arī pozēja kaila.

Vācu modeles fotogrāfiju uzņēmis modes dizaineris Karls Lāgerfelds, kas nesen paziņoja, ka neviens nevēlas redzēt apaļīgas modeles pēc tam, kad kāds prominents vācu sieviešu žurnāls paziņoja, ka publicēs tikai "reālo" sieviešu fotogrāfijas.

Komentāri (58)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu