Vulkāna dēļ "airBaltic" prezidents no Londonas brauc ar mašīnu (23)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Īslandes vulkāna radīto pelnu mākoņu dēļ noteiktie lidojumu ierobežojumi apgrūtinājuši arī Latvijas aviosabiedrības "airBaltic" prezidenta Bertolda Flika personīgo dzīvi. Viņš bijis spiests no Londonas uz Rīgu nevis lidot, bet gan braukt ar automašīnu.

Fliks, šodien tiekoties ar žurnālistiem un stāstot par vulkāna radītajiem ierobežojumiem un to ietekmi uz "airBaltic" darbību, pastāstīja arī, ka uz Rīgu bijis spiests doties pa zemes ceļiem. 

Viņam nācies braukt arī pa Polijas ceļiem, kurus izmanto daudz smago automašīnu, un tas nav bijis sevišķi patīkami. Ērtāk esot lidot.

Braucot pa Poliju, viņš pamanījis arī vairākus Latvijas taksometrus, bet taksometri tomēr nevarot aizstāt aviopārvadājumus.

Pēc viņa teiktā, šā vulkāna pelnu mākoņa radītā ārkārtas situācija parādījusi, cik aviopārvadājumi ir būtiski.

Portāls TVNET jau vēstīja, ka vulkāna radīto aviosatiksmes ierobežojumu dēļ daudz Eiropas, tostarp Latvijas amatpersonu pēdējās dienās izmantojušas automašīnas.

Komentāri (23)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu