Iedvesmojies svētkiem ar "Fiesta Expo 2010"!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 9. līdz 11. aprīlim Ķīpsalā pirmoreiz notiks izstāde “Fiesta Expo 2010”, kas iepazīstinās ar idejām, iespējām un risinājumiem visdažādākajām svinībām – pasākumiem, kāzām, izlaidumiem, svētkiem un ballītēm – un ļaus ikvienam sajust īstu svētku atmosfēru.

Projekts “Fiesta Expo” ir unikāls, jo pirmoreiz Latvijā pasākumu rīkošanas industrija vienkopus varēs prezentēt savu plašo, radošo un daudzveidīgo piedāvājumu īpašā nozares izstādē.

“Fiesta Expo” vieno daudzus pasākumu rīkošanas nozarē iesaistītos spēlētājus, un jau projekta pirmizrādē tā sevi vērienīgi un krāšņi pieteiks ar plašu izstādes ekspozīciju, daudzveidīgu, aizraujošu un ikvienam interesantu pasākumu programmu,” stāsta izstādes “Fiesta Expo” projekta vadītāja Ilona Ansone.

Izstādes “Fiesta Expo 2010” ekspozīciju veidos viss nepieciešamais svētkiem – pasākumu vietas un svinību rīkotāji, pasākumu tehniskais nodrošinājums, tērpi, aksesuāri, ziedi, netradicionālas un tematiskas dāvanas, svētku auto un citas preces un pakalpojumi. Izstādē piedalīsies radoši, izdomas bagāti gan pieredzējuši, gan pavisam jauni un ambiciozi uzņēmēji, mākslinieki un mūziķi, kas prot un vēlas radīt īstus svētkus. Vairāk par dalībnieku piedāvājumu lasiet www.bt1.lv/fiesta sadaļā “Aktualitātes”.

Līdzās plašajai izstādes ekspozīcijai “Fiesta Expo 2010” būs arī daudzveidīga pasākumu programma uz trim skatuvēm. Modes skates, tērpu un aksesuāru demonstrējumi, burvju triki un maģijas pārpilni šovi, rokmūzikas un popmūzikas grupu uzstāšanās uz party bus jumta un skatuvēm, dejas, Latvijas atraktīvākie dīdžeji un pat šokolādes strūklakas pārsteigumi – tas ir tikai neliels ieskats pasākumu programmā.

Konkursa “Mis un Misters Latvija” fināls

9. aprīlī Ķīpsalā notiks konkursa “Mis un Misters Latvija” fināls. Šogad pēc ilgāka pārtraukuma fināls notiks Latvijā, un konkursa liecinieks varēs būt ikviens, kurš vēlas redzēt sacensību par skaistuma karalienes kroni, cīņu par “Misters Latvija” titulu, stingrās žūrijas darbu un krāšņo ceremoniju. Fināla sākums plkst. 16.00

Šogad uz konkursa tituliem pretendē Baiba Frēliha, Jekaterina Jerofejeva (“Mis Foto Latvija”), Evija Umbraško (“Vice Mis Latvija”), Ludmila Voroncova, Renāte Gavecka, Annija Alvatere, Romāns Voitaņecs (“Vice Mr Latvija”), Ingemārs Ivanovs, Eduards Stucers, Artūrs Daņiļevičs (“Mr Foto Latvija”), Aigars Ondzulis, Jānis Verners.

11. aprīlis – kāzu tematikai veltīta diena

Tā kā kāzas ir vieni no krāšņākajiem un spilgtākajiem svētkiem, izstādē šai tematikai būs veltīta īpaša uzmanība. Līgavas un līgavaiņi, jaunā pāra vedēji, vecāki, draugi un ikviens, kas vēl tikai sapņo par savām kāzām, aicināta uz Ķīpsalu, kur varēs atrast visu nepieciešamo kāzām – kleitas un plīvurus, smokingus, floristu meistardarbus, kāzu auto, kāzu tortes, pasākumu norises vietas, kāzu fotogrāfus un muzikantus.

Katras modes skates saviļņojošākais brīdis ir modeles iznāciens modes mākslinieka meistardarbā – kāzu tērpā. 11. aprīlī, plkst. 13.00 Ķīpsalā gaidītākajam notikumam un “tērpu desertam” būs veltīta modes skate – šovs, kurā katrs jauns uznāciens būs pārsteigumu pilns!

Un kāds ir ekstravagantas līgavas tēls? Priekšstats par to, kā izskatās ekstravaganta līgava, ir tikpat dažāds kā pašas skaistākās dienas “vaininieces”. 11. aprīlī ikviens varēs būt liecinieks imidža veidošanas konkursa “Ekstravagantā līgava” skatēm un, iespējams, iedvesmoties kādam jaunam tērpam, aksesuāram vai frizūrai. Konkursa skates notiks 11. aprīlī no plkst. 12.00 līdz 13.00, bet konkursa apbalvošana un ekstravagantākās līgavas “kronēšana” notiks plkst. 15.00.

11. aprīlī Ķīpsalā varēs novērtēt un nogaršot lieliskas svētku tortes, kuras veidos konditorejas un svētku gardumu meistari. Noteikti starp šīm tortēm atradīsiet arī kādu saviem svētkiem piemērotu. No plkst. 12.00 visi izstādes apmeklētāji varēs vizuāli novērtēt un no plkst. 14.00, iepriecinot savas garšas kārpiņas, arī nogaršot visdažādākās svētku tortes. Šajā degustācijā galvenie gardumu vērtētāji būs apmeklētāji, kuri balsos un noteiks lieliskāko torti divās kategorijās: “Gardākā svētku torte” un “Visskaistākā svētku torte”.

Savukārt pasākumu rīkošanas profesionāļi aicināti ne vien piedalīties izstādē vai apskatīt to, bet aktīvi līdzdarboties pasākumos profesionāļiem – “Fiesta Profi”. Šajās dienās Ķīpsalā notiks III Baltijas Mūzikas konference, diskusijas par pasākumu rīkošanas ekonomiskajiem aspektiem un kultūras patēriņu, tehniskajiem jautājumiem un citām aktualitātēm.

Izstādi “Fiesta Expo 2010” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Pasākumu centru asociāciju un ar “Rīgas Šampanieša” atbalstu.

Izstādes darba laiks:
9.-10.aprīlī 10.00–18.00
11. aprīlī 10.00–16.00

Ieejas biļešu cenas:
Ieejas biļete – Ls 3,00
Pensionāriem, skolēniem – Ls 2,00
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas
Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – Ls 6,50

Ar izstādes “Fiesta Expo 2010” ieejas biļeti var apmeklēt arī vienlaikus notiekošo izstādi “Intertextil Balticum 2010” un 10. aprīlī arī jauno modes mākslinieku konkursu “Habitus Baltija 2010”.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu