Evolūcija kosmētikā: krēmi no cilvēku asinīm* (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fl

Pamatojoties uz zinātnieku pēdējiem atklājumiem par to, ka cilvēku asins sastāvā esošie formelementi ir lielisks līdzeklis pret ādas novecošanu, Ķīna sāk jauna pretgrumbu krēma ražošanu, kura sastāvā ir cilvēku asinis.

Kā savu viedokli pamato zinātnieki, asins transfunkcijas rezultātā samazinās bojāto šūnu kopēšanās, kā rezultātā šūnas turpina kopēties no zemākiem ādas slāņiem.

Mūsu novecošanas problēma slēpjas tajā, ka ārējais ādas slānis netiek pilnvērtīgi apasiņots un cieš no ārējās vides nevēlamās ietekmes. Turpretī, ja āda tiktu apasiņota pilnīgi visos ādas līmeņos, tad ādas sairšana norisinātos krietni lēnāk vai nemaz.

Šo zinātnieku atklājumu realizējusi ir kāda Ķīnas ražotājfirma, kura sākusi ražot pretgrumbu krēmu ar unikālu sastāvdaļu – cilvēku asinīm.

Šis krēms, kuram jau dots nosaukums „Magic Blood”, tiks ražots vien pēc individuāla pasūtījuma, respektīvi, konkrētā klienta nodotajām asinīm.

 „Kā izrādās, mūsu senči nemaldījās, pieņemot asins vannas skaistumam, jo patiesi cilvēku asinis spēj uzlabot un saglabāt ādas elastību ilgtermiņā,” par revolucionārā krēma sastāvu zina stāstīt tā ražotājfirmas pārstāvji. „Viss noslēpums slēpjas tajā, ka šīm asinīm tomēr ir jābūt tavām!”

Pretgrumbu krēms, kurš tiks prezentēts jau šodien, 1.aprīlī, solās šogad parādīties Āzijas tirgū.

TAS IR 1. aprīļa joks! ****

 

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu