Lavrovs: terorakti, iespējams, veikti ar ārvalstu atbalstu (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas Ārlietu ministrijas galva Sergejs Lavrovs neizslēdz, ka pirmdienas terora akts Maskavas metro, kas laupījis desmitiem cilvēku dzīvības, varētu būt veikts ar atbalstu no ārzemēm, vēsta Rian.ru.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Abi sprādzieni metro stacijās “Lubjanka” un “Park kulturi” notikuši ar nepilnas stundas intervālu. Kopumā nogalināti 38 cilvēki, cietuši vairāk nekā 70. Ierosināta krimināllieta pēc panta par terorismu. Lavrovs paudis, ka Maskavā labi zina, ka uz Pakistānas un Afganistānas robežas eksistē tā sauktā nevienam nepiederošā teritorija. Šajā teritorijā esot iekārtojusies "teroristiskā pagrīde".

“Mēs zinām, ka tur tiek plānoti daudzi terora akti, ne tikai Afganistānā, bet arī citās valstīs. Reizēm ceļi ved uz Kaukāzu. Tas viss lieku reizi apstiprina nepieciešamību koordinēt spēkus cīņā ar terorismu. Arī terorisma finansēšanas avoti prasa īpašu uzmanību,” saka Lavrovs.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu