Parādi, kāds tev ir vecis, es pateikšu, kas esi tu! (67)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kā izrādās, raksturojot vīrieti, ar kuru esi izlēmusi būt diendienā kopā, ir iespējams raksturot arī sevi kā personību – arī savas vājības un kaprīzes. Kā arī to, kas jūs abus saista.

Vīriešu tips: Neatkarīgais

Zvaigžņu piemērs: Džonijs Deps

Džonijs Deps
Džonijs Deps Foto: AFP/LETA

Par viņu: viņa alkas pēc brīvības ir neizmērojamas. Patīk ceļot un iepazīties ar aizvien jauniem cilvēkiem. Augstu vērtē individuālismu un ir atvērts visdažādākajām, pat pārgalvīgām idejām. Viņš spēj pārtapt arī par ģimenes cilvēku, tomēr tas notiek diezgan pieredzējušā vecumā. Un arī tad, ja māja ir pilna ar bērniem un sievas draudzenēm, viņš spēs atrast savu stūrīti, kur pasapņot par rītdienas braucienu vienatnē makšķerēt.

Ja tāds ir tavs vīrietis: tu nekad neizvēlēsies vidusceļu. Būt par mājsaimnieci nav tavā stilā – tu vienmēr vēlēsies redzēt un sajust ko jaunu, padauzīties pa pasauli. Tev ļoti būtiski ir arī apzināties savu pareizo izvēli dzīvē, un, ja sapratīsi, ka tas ir īstais, cīnīsies par savu laimi līdz pēdējai asins lāsei. Un tad būs grūti kādam tevi apturēt.

Jūs saista: līdzīgie dzīves uzskati. Arī tu ļoti augstu vērtē savu izvēli un vēlmes un, kaut arī reiz  gribēsi visu pārfrāzēt par “mūsu”, tur vienmēr paliks arī katra dzīves partnera neatkarīgais “es”.

Vīriešu tips: Ērtības mīlošais

Zvaigžņu piemērs: Džordžs Klūnijs

Džordžs Klūnijs
Džordžs Klūnijs Foto: AFP/LETA

Par viņu: šodien viņš vēlas savu dzīvi vadīt kopā ar tevi, bet jau rīt runās par to, cik jauki būtu  vecumdienas pavadīt kādā karstā zemē, vecpuiša stilā iekārtotā mājā. Šis tips ir ļoti nepastāvīgs, un viņa domas mainās ik brīdi. Kur ir labi, tur ir manas mājas – varētu viņu raksturot. Nopietnas attiecības un laulības dzīve nav viņam dzīvē galvenais – un viņa romāni arī visi ir īsi.

Ja tāds ir tavs vīrietis: visdrīzāk arī tu pati esi ekstraverta personība. Šāda vīrieša iekarotā sirds ir arī tava trofeja par spīti liktenim. Dziļākajā būtībā jūs esat līdzīgi, tomēr tev sirdī vienmēr ir cerība uzvarēt tur, kur citām šīs attiecības jau beigušās. Tu spēj notēlot, ka šīs virspusīgās attiecības bez nākotnes plāniem tevi apmierina, kaut patiesībā tas ir tālu no tā visa.

Jūs saista: augstais pašvērtējums un mīlestība pret sevi, ko koši mākat atklāt apkārtējiem. Jūs viens otru cienāt un uztverat kā izaicinājumu, kas ticis sūtīts no augšas.

Vīriešu tips: Dumpinieks

Zvaigžņu piemērs: Kolins Farels

Kolins Farels
Kolins Farels Foto: AFP/LETA

Par viņu: viņam ir sliktā puiša imidžs, ar kuru viņš ļoti lepojas. Liekas, ka likumi nav rakstīti viņam un ētikas normas viņu it nemaz neuztrauc. Šāds dzīvesstils ir viņa vizītkarte, kuru viņš ne pret ko nemainīs.

Ja tāds ir tavs vīrietis: tu nespēj pretoties viņa bezrūpībai un vieglprātībai, jo pati neciet, ka kāds tevi ierobežo. Tu gribi būt tāda pati, kaut dažreiz tas ir kā pastaiga pa naža asmeni. Viņš tev sniedz adrenalīnu, kas liek aizmirst skumjas un garlaicību. Pat ja arī zini, ka nekad tāda nekļūsi, tu vēlies redzēt sev blakus šādu dumpinieku.

Jūs saista: kaifa, mūžīgās eiforijas meklējumi. Jūs vienmēr atradīsiet piedzīvojumus, kaut tie nav saskatāmi nevienam citam.

Vīriešu tips: Sieviešu mīlulītis

Zvaigžņu piemērs: Džūda Lovs

Džuda Lovs
Džuda Lovs Foto: AFP/LETA

Par viņu: viņš ir katras sievietes sapnis un ļoti labi to pats apzinās! Ļoti kopj savu izskatu un ģērbšanās stilu. Tur paliek arī lielākā daļa viņa ienākumu. Spēj apmuļķot jebkuru lietpratēju un aizrunāt ausis ar pasakām ikvienai lēdijai. Uz viņu ir grūti arī apvainoties, tāpēc gandrīz vienmēr viņam tiek piedots. Tā kā viņam patīk tikt apskaustam, tad noteikti blakus vēlas redzēt sievieti, kuru alkst puse pasaules.

Ja tāds ir tavs vīrietis: tu vēlies, lai ... jā, lai citiem skauž, ka tev ir tāds puisis. Lai visas draudzenes tev aiz muguras sačukstas par to, kā gan tev izdevies viņu “nocopēt”. Arī tas, ka zini, ka šāda tipa vīrieši reti mēdz būt uzticīgi, tevi neuztrauc. Tu dzīvo šodien un vēlies to darīt ar glanci.

Jūs saista: jūs viens otru uztverat kā savu trofeju. Savu panākumu virsotni. Ja man blakus ir tāds partneris – tas nozīmē, ka esmu ietekmīgs un veiksmīgs!

Vīriešu tips: Emociju kalps

Zvaigžņu piemērs: Roberts Patinsons

Roberts Patinsons
Roberts Patinsons Foto: AFP/LETA

Par viņu: viņam ļoti svarīgas ir emocijas un izjūtas, ko spēj dāvāt otra pusīte. Arī viņš pats cenšas būt ļoti romantisks un emocionāls attiecībā pret draudzeni. Viņš domā, ka attiecībās nav galvenais tikai sekss, bet lielu lomu tajā visā spēlē emocionālā saikne ar partneri. Dvēseliskais tuvums. Viņš ir lielisks klausītājs un spēj ar sievietēm runāt par tēmām, kas, šķiet, interesē vien daiļā dzimuma pārstāves.

Ja tāds ir tavs vīrietis: tu visdrīzāk esi abosūlūta romantiķe, kurā mājo maiguma pilna dvēsele. Tu alksti kādu mīlēt, kā arī to pašu vēlies saņemt vien sev. Esi uzticīga un viegli ievainojama. Tu alksti ar savu partneri būt kā viens vesels.

Jūs saista: vienas domas par to, ko nozīmē patiesa mīlestība. Jums abiem patīk dalīties jūtās un pārrunāt pārdzīvoto. Abi esat ieinteresēti visā, kas notiek ar iemīļoto.

Vīriešu tips: Uzticamais

Zvaigžņu piemērs: Hjū Džekmens

Hjū Džekmens
Hjū Džekmens Foto: AFP/LETA

Par viņu: viņam ir lieliskas manieres, un viņš zina, kā uzvesties katrā dzīves situācijā. Viņa reputācijā nav melnu ēnu. Skandāli nav viņa stihija. Diplomāts pēc dabas – kompromisu meistars. Vienmēr pirmajā vietā būs ģimene, tās gods un solījumu pildīšana. Vienīgais, kas var viņu padarīt traku, ir nodevība un mīļotās neuzticība.

Ja tāds ir tavs vīrietis: tu meklē kādu, kas tev parādīs pareizo ceļu dzīvē. Tāds vīrietis spēj tev dot stabilitāti nākotnē. Tu viņam uzticies, pat ļoti. Viņš tev blakus ir kā paraugs – kā būtu jābūt, un tu centies no viņa mācīties. Jā, tu arī lepojies ar viņu, kaut ir reizes, kad tevi tas garlaiko. Tu esi sieviete, kas izvēlas partnerus ar prātu, nevis kaislību uzplūdos vai vadoties pēc stereotipiem.

Jūs saista: nākotnes plāni, sapņi un ilūziju pārvēršana realitātē. Cīņa par kopīgu laimi!

Vīriešu tips: Papiņš

Zvaigžņu piemērs: Džeks Nikolsons

Džeks Nikolsons
Džeks Nikolsons Foto: AFP/LETA

Par viņu: viņš labi apzinās, ka sācis dzīvot jau dzīves otrajā pusē, tāpēc šodien no dzīves ņem visu, ko tā dod! Viņš ir pieredzējis, ar šarmu, intelektuāla personība ar daudziem ietekmīgiem paziņām. Viņam asinīs ir savaldzināšana. No visa spēka viņš cenšas kļūt jaunāks savā uzvedībā.

Ja tāds ir tavs vīrietis: tu zini, ko vēlies no dzīves. Tu esi ar mieru mīlēt to jaunāko, kas mīt viņa sirdī, neievērojot viņa ārieni. Bet tu esi arī princese, kura vēlas, lai tiktu piepildītas visas tavas kaprīzes. Svarīgs aspekts ir arī nodrošinājums un rūpes, kuras tev kā tēvs spēj sniegt šis vīrietis.

Jūs saista: abpusējs apmāns. Tu viņam esi dārglieta, viņš tev – papucis, kas vienmēr par tevi rūpēsies. Un tomēr nav jau teikts, ka tā ir ļaunprātīga izmantošana!

Vīriešu tips: Blaumaņa Edgars

Zvaigžņu piemērs: Pīts Dohertijs

Pīts Dohertijs
Pīts Dohertijs Foto: AFP/LETA

Par viņu: viņu sauc dažādi - “ekscentrisks”, “dīvainis”, “īpašais” vai “autsaiders”. Šo vīrieti visi pazīst pēc viņa skandāliem un nenopietnās attieksmes pret visu pastāvošo iekārtu. Vārds “garlaicīgs” un “normāls” šim vīrietim ir kā sinonīmi. Vīrietis, kurš ļoti vēlas, lai par viņu runā sabiedrība – vienalga, par  kādiem nopelniem vai nedarbiem. Alkohols, narkotikas, azartspēles nereti kļūst par prioritāti.

Ja tāds ir tavs vīrietis: tu esi sieviete – glābēja! Šādam vīrietim atrodoties blakus, tu savu dzīvi uztversi kā misiju, kurā viņš ir jāglābj. Pat ja tas atņem visus tavus spēkus vai vēl trakāk - pusi tavas dzīves, tu nespēj viņu pamest.

Jūs saista: enerģija, ar kuru viņš sarīko jandāliņus, ir līdzvērtīga enerģijai, kuru tu patērē, šos skandālus neitralizējot.

Komentāri (67)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu