Klaudija Šīfere gaida trešo mazuli (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Nule tapis zināms, ka vācu izcelsmes modele Klaudija Šīfere ir mātes cerībās - maijā viņa kļūs par māti trešajam bērnam.

Šī informācija tikusi publicēta žurnālā "Gala". "Mēs esam ļoti priecīgi par šo ziņu un nevaram vien sagaidīt, kad mūsu ģimene kļūs kuplāka," informāciju komentē Šīferes ģimene.

Šīferes un viņas vīra, režisora Maikla Vona, ar kuru supermodele salaulājās 2002. gada maijā, ģimenē aug 6 gadus vecs dēls Kaspars un 5 gadus veca meitiņa Klementīna, bet maijā viņu pulciņam pievienosies trešais mazulis, kurš, visticamāk, piedzims Londonā.

Modele un aktrise savu lielo popularitāti ieguva 1990. gados, sākotnēji pateicoties  pārsteidzošajai līdzībai ar Bridžitu Bardo. Šīfere ir viena no pasaules veiksmīgākajām modelēm, parādoties uz vairāk nekā 500 žurnālu vākiem. Forbes 2002. gadā novērtēja Šīferi par 38 miljonu sterliņu mārciņu vērtu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu