Latvijas valstsvīri izsaka līdzjūtību saistībā ar zemestrīci Haiti (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts prezidents Valdis Zatlers, Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL) un ārlietu ministrs Māris Riekstiņš (TP) izteikuši līdzjūtību Haiti prezidentam, premjerministram un ārlietu ministram saistībā ar zemestrīci Haiti galvaspilsētā Portoprensā, kurā bojā gājuši vairāki simti iedzīvotāju.

Riekstiņš vēstulē izteicis līdzjūtību bojāgājušo piederīgajiem, kas traģēdijā zaudējuši ģimenes locekļus, tuviniekus un draugus, TVNET informēja Ārlietu ministrijas Preses centra nodaļā.

Jau ziņots, ka pagaidām nav saņemtas ziņas, ka Haiti, kur zemestrīcē izpostīta galvaspilsēta Portoprensa un tās apkārtne, atrastos Latvijas iedzīvotāji, šorīt LNT raidījumā "900 sekundes" informēja Latvijas Ārlietu ministrijas pārstāvis Rets Plēsums.

Gadījumā, ja radi vai paziņas vēlas uzzināt vai sniegt kādu informāciju, tiem jāsazinās ar ministrijas konsulāro departamentu.

Kā ziņots, septiņas balles spēcīga zemestrīce otrdien skārusi Haiti galvaspilsētu Portoprensu, radot lielu postažu un raisot bažas, ka gājuši bojā simtiem cilvēku.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu