Lūk, ideālais sabiedrotais, meklējot labākās sēņu vietas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Pirms neilga laika Suzuki pasaulei atklāja sava kabatas izmēra apvidus automobiļa Jimny jaunāko paaudzi. Tagad tīmeklī nonācis video, ar kuru japāņu autoražotājs vēlas pierādīt, ka runas par Jimny spējām smagos apstākļos nav tukša muldēšana.

Jaunajam Jimny, kas garumā nesasniedz pat četrus metrus, ir rāmja konstrukcija, saslēdzama pilnpiedziņa, paaugstinātas berzes aizmugurējais diferenciālis un sadales kārba ar pazemināto pārnesumu. Elektronisko palīgu šajā auto ir maz. Ja tādi zīmoli kā Range Rover un Land Rover savos auto piedāvā daudz un dažādus apvidū braukšanas režīmus, tad Jimny ir tikai sistēma, kas palīdz vienmērīgi nobraukt no kalna.

Mazais apvidus auto tiek komplektēts ar 1,5 litru atmosfērisko motoru, kurš attīsta 102 ZS un 130 Nm. Vēl tiek piedāvāts arī 660 kubikcentimetru motors ar 64 ZS, taču tas būs pieejams tikai Japānā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu