Nākamnedēļ varētu lemt par jauno Aglonas novada domes priekšsēdētāju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Einārs Dervinieks / LETA

Aglonas novada domes deputātu vairākums šodien nolēma no amata atstādināt domes priekšsēdētāju Ingūnu Barkeviču ("Par sadarbību mūsu novadā"), savukārt par jauno priekšsēdētāju deputāti varētu lemt jau nākamnedēļ, sacīja Barkeviča.

Pieteikumu par Barkevičas atstādināšanu no amata domes sēdē iesniedza trīs deputāti, no kuriem viens bija domes priekšsēdētājas vietnieks Juris Butevics no Grāveru pagasta saraksta. Tieši viņš varētu kandidēt uz domes priekšsēdētāja amatu, pieļauj Barkeviča, lai gan sēdē dzirdētais viņai licis secināt, ka uz šo amatu varētu būt vairāki pretendenti.

Domes sēdē no kopumā deviņiem deputātiem atbalsts Barkevičas atstādināšanai saņemts no pieciem.

Iespējamus atstādināšanas iemeslus Barkeviča komentēja izvairīgi, sakot, ka skaidru pamatojumu sēdē nav saklausījusi. Viņa arī uzsvēra, ka drīzumā gaidāma Pāvesta Franciska vizīte Aglonā, kā arī ir vairāki citi steidzami darbi kas jārisina, tādēļ iekšējās domes lietas nedrīkstētu traucēt to risināšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu