Kaimiņš izvēlēts par KPV.LV līderi Rīgā; sarakstā iekļuvis arī Kivičs, Kambala - ne (12)

Papildināts
TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Basketbolists Kaspars Kambala no partijas "KPV LV" saraksta nestartēs, liecina politiskā spēka Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) partijas iesniegtais saraksts.

Iepriekš Kambala paziņoja par pievienošanos "KPV LV".

Partijas saraksta līderis Rīgā ir Saeimas deputāts, partijas līdzpriekšsēdētājs Artuss Kaimiņš, Vidzemē - uzņēmēja, partijas līdzpriekšsēdētāja Linda Liepiņa, Latgalē - ārsts Roberts Spručs, Kurzemē - partijas līdzpriekšsēdētājs Atis Zakatistovs, bet Zemgalē - Jēkabpils domes deputāts Kaspars Ģirģens.

"KPV LV" Ministru prezidenta amata kandidāts Aldis Gobzems startē Rīgā ar pēdējo numuru. Arī mūziķis Andris Kivičs kandidēs galvaspilsētā.

No partijas saraksta Latgalē kandidēs bijusī "Vienotības" Saeimas frakcijas deputāte, Latgales partijas biedre Janīna Kursīte. Viņa ir palīdze deputātam Anrijam Matīsam, kurš kandidē no partijas "Saskaņa".

Tāpat "KPV LV" kandidātu sarakstā bez Kaimiņa būs vēl cits aktieris - Ivars Puga, kurš arī nāk no Latvijas Nacionālā teātra. Viņš kandidēs galvaspilsētā.

Vidzemē uz Saeimu pretendēs no "Saskaņas" ievēlētā Ādažu novada deputāte Karina Sprūde.

Latvijas Zivrūpnieku savienības prezidents, bijušais "RīgaTV 24" raidījuma vadītājs Didzis Šmits no "KPV LV" kandidēs Rīgā.

Kā šodien pirms sarakstu iesniegšanas klāstījis Kaimiņš, partijā kandidāti uz Saeimu izvēlēti pēc lojalitātes principa, kādā veidā biedri ir piedalījušies partijas darbā.

Viņš norādīja, ka sarakstu augšgalā ir cilvēki, kas bijuši partijā kopš tās pirmssākumiem.

Partijas un partiju apvienības kandidātu sarakstus var iesniegt līdz rītdienai. 13.Saeimas vēlēšanas notiks oktobra pirmajā sestdienā.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu