Bejonsē atzīst: esmu izgājusi cauri ellei – smagām dzemdībām, nodevībai un mīlestībai pret sevi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Slavenībām, īpaši pasaules zvaigznēm, tāpat kā mums visām, ir sirds, jūtas, un dažkārt viņu dzīves pieredze ir vēl smagāka par to, kā ir klājies citiem.

Atklātā intervijā žurnālam “Vogue”dziedātāja Bejonsē pastāstījusi par nodevību, vīru, smagajām dzemdībām, kas viņai maksājušas teju dzīvību.

Kā zināms, pirms gada trīsdesmit sešus gadus vecā Bejonsē (Beyoncé) otro reizi kļuva par māmiņu. Dziedātājai un viņas vīram Jay-Z piedzima dvīņi. Atklātā intervijā “Vogue” māmiņa pastāstījusi par sarežģītajām dzemdībām un mīlestību pret sevi un savu ķermeni.

Foto: Scanpix

“Pirms sešiem gadiem, kad pasaulē nāca Blū Aivija, es ticēju tam, ko sabiedrība runāja par manu figūru,” atceras dziedātāja. “Es piespiedu sevi notievēt trīs mēnešu laikā un izsludināju koncertu turneju, lai uz to laiku būtu labā formā. Raugoties atpakaļ, saprotu, ka tas bija neprāts.“

Otrās dzemdības neesot bijušas tik vieglas kā pirmās. Kā stāsta Bejonsē, tās viņai gandrīz maksājušas dzīvību.

Foto: Scanpix

“Tajā dienā, kad dzima dvīņi, es svēru gandrīz 100 kilogramus,” dziedātāja stāsta. “Biju uztūkusi no toksikozes un pēdējo grūtniecības mēnesi pavadīju gultā. Mana un mazuļu veselība bija briesmās, tāpēc veicām neplānotu ķeizargriezienu.”

Tikt galā ar grūtībām ļoti palīdzējis dziedātājas vīrs: “Mans vīrs parādīja sevi kā īsts cīnītājs un ļoti mani atbalstīja. Lepojos, ka kļuvu par liecinieci evolūcijai, kā viņš kļuva par īstu vīru, draugu un tēvu.”

Foto: Scanpix

Pēc gada dziedātāja atgriezusies uz skatuves un kļuvusi par “Coachella” patronesi, un jau pēc mēneša kopā ar vīru devusies pasaules turnejā “On the run”. Atgriezties formā viņai palīdzējusi veselīga diēta.

Foto: Scanpix

“Kad man bija 20 gadu, es vai no ādas līdu laukā, lai visiem izpatiktu. Tagad jūtos daudz seksīgāka un skaistāka. Un daudz spēcīgāka.”

“Es uz laiku kļuvu par veģetārieti, izslēdzu no ēdienkartes kafiju, alkoholu un saldinātos dzērienus,” viņa stāsta. “Man patīk manas formas – rokas, pleci, krūtis un gurni ir kļuvuši apaļāki. Man pat ir parādījies neliels vēderiņš, no kura pagaidām negrasos tikt vaļā. Kad man gribēsies uztrenēt presīti, iešu uz sporta zāli un strādāšu, kamēr parādīsies rezultāts, bet tagad man patīk būt tādai.”

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Bejonsē tāpat ir atzinusies, ka ne reizi vien esot vīlusies cilvēkos un viņas ceļš uz slavu neesot bijis viegls: “Esmu izgājusi cauri ellei un esmu pateicīga par katru rētu. Esmu piedzīvojusi nodevību un smagumu daudzos veidos. Bieži esmu cilvēkos kļūdījusies un tādēļ jutusies nodota un vīlusies.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu