Kādam veicas jeb vīrietis vecmāmiņas garāžā atrod Lamborghini (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reddit/eriegin

Tīmekļa vietnes Reddit lietotājs eriegin aprakstījis interesantu situāciju, kurā nonākt vēlētos daudzi no mums. Proti, viņš savas vecmāmiņas garāžā atradis Lamborghini Countach, kas tur nostāvējis vairāk nekā 20 gadus.

Interneta vietne GTSpirit vēsta, ka šis ir viens no tikai 321 uzbūvētā modeļa Countach 5000S, un šobrīd tā vērtība varētu būt ap 400 - 500 tūkstošiem ASV dolāru (350 - 440 tūkstoši eiro).

Kā auto nonācis garāžā un tik ilgu laiku nostāvējis nelietots? Izrādās, ka Countach, kā arī Ferrari 308, kas visus šos gadus atradies tam līdzās, savulaik iegādājies Reddit lietotāja eriegin vectēvs. Viņš vēlējies sākt ekskluzīvu auto nomas biznesu, taču apdrošināšanas maksa kļuvusi pārāk augsta un viņš no ieceres atteicies. Automobiļus gan viņš nav pārdevis; tie nepilnus 30 gadus nostāvējuši garāžā.

Cilvēks ar pseidonīmu eriegin norāda savā ierakstā Reddit norāda, ka automobiļus pēdējo reizi redzējis, vēl puika būdams, un pārvalku novilkšanas laikā pirms dažām dienām sajuties kā arheologs. Kāds būs baltā Lamborghini un citu spēkratu liktenis, nav skaidrs arī pašam eriegin. Visticamāk, tie tiks pārdoti, jo savešana tehniskā kārtībā būtu pārāk dārgs prieks.

Var piebilst, ka Lamborghini Countach 5000S ir apgādāts ar 4,8 litru V12 motoru, kurš attīsta 380 ZS un 410 Nm. Tie aizmugurējiem riteņiem tiek novadīti caur piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu