Pazīme, kas noteiks, ka Saseksas hercogiene gaida bēbīti (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Karaliskās ģimenes fani kļuvuši jau tik nepacietīgi, gaidot vēsti par Saseksas hercoga pāra pirmdzimto, ka sākuši meklēt pazīmes, kas varētu par šiem jaunumiem ziņot!

Reiz bijusī seriāla aktrise Megana Mārkla kādā no intervijām minējusi, ka viens no viņas skaistuma upuriem esot cīņa ar čirkainajiem matiem. "Mana māte ir afrikāniete, bet tēvs - īrs. Tāpēc mana matu tekstūra ir blīvi cirtaina," stāstījusi Megana. 

Lai tiktu pie taisniem un spīdīgiem matiem, viņa lieto permanentus līdzekļus, kas taisno matus jeb, īsāk sakot, regulāri veic ķīmisko matu taisnošanas procedūru vairāku gadu garumā. 

Foto: EPA/Scanpix

Kā pastāstīja Mika Meijere, kas vadīja hercogienei etiķetes kursus, te varētu būt viena no pazīmēm, kas liecinātu, ka Megana ir mātes cerībās.

Kā Meijere stāstījusi izdevumam "The Sun", šī procedūra neesot savienojama ar grūtniecību, tāpēc hercogienes mati sāktu izskatīties citādi. 

Kā domā etiķetes pazinēja, tajā brīdī mēs Meganu arī biežāk redzēsim sabiedrībā parādāmies ar matiem copē vai glīti sakārtotiem zem cepures. 

Foto: MEGA/Scanpix
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu