Kā sevi uzlādēt darba vietā bez kārtējās kafijas krūzītes (2)

6 padomi
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Iedomājies, darba dienas vidus, esi paēdusi kāŗtīgas pusdienas, atgriezies pie darba galda un nožāvājies... Ko tu dari? Steidzies uzvārīt mega stipro kafijas krūzi, jo ir taču darba dienas vidus, vēl tik daudz kas jāpaveic! Lūk, seši padomi, kā darba dienā būt enerģiskai visu laiku! 

1. Daudz dzer ūdeni

Dehidrācija izraisa nogurumu, miegu un galvassāpes, raksta mindbodygreen.com. Mēģini precīzāk uzminēt - vai tavs ķermenis ir izslāpis vai izsalcis? Bieži slāpes slēpjas aiz vēlmes doties pusdienās.

Tiklīdz iegribas ēst, kārtīgi padzeries un, ja pēc nogaidīšanas vēl aizvien gribas - tad dodies!

2. Pusdienās ej pastaigājoties!

Atmet niķi ēst pusdienas pie darba galda. Tāpat pusdienot nedodies ar auto. Izstaigājies. Stundas laikā mierīgi var paspēt noiet pieklājīgu attālumu kājām un paēst. Ja to iesāksi, gribēsi to aizvien biežāk, jo izkustoties tev sāk aktīvāk riņķot asinis un pietiks enerģijas otrajai dienas daļai. 

Foto: depositphotos.com

3. Ēd vieglas pusdienas

Mēģini vismaz. Lutini sevi vakariņās.

Daudz ēdiena atņem enerģiju un organisms prasa atpūtu, nevis aktīvu darbu. 

4. Runājies ar pozitīvi uzlādētiem cilvēkiem

Izvairies kontaktēties ar kolēģiem, kas bieži ir sapīkuši un ar dzīvi neapmierināti, jo tas pielīp... Parunājies ar pozitīvi uzlādētiem kolēģiem, pasmejieties, izjokojiet viens otru...Humoram ir jābūt kolēģu vidū!

5. Pārkārto vai sakārto savu darba galdu

Ik pa laikam sakārto un paveic izmaiņas sava darba galda lietu izkārtojumā. Tas ir tāpat kā mājās, neliels mēbeļu pārbīdīšanas brīdis un atkal viss liekas kā jauns. Izmaiņas papildinās arī jauni augi vai fotogrāfijas rāmīšos. Tas pats attiecas uz kārtību atvilktnēs - izrevidē tur mantas un sajūta būs labāka. 

6. Ielaid gaismu!

Mēģini strādāt vietā, kur pieplūst daudz dienas gaismas, tas dod enerģiju! Mūsu organisms gaismu pārveido tādā elektroķīmiskajā enerģijā, kura nepieciešama vielmaiņas procesu un endokrīnās sistēmas uzturēšanai un atbalstam. 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu