Internetā nopludināta fotogrāfija, kurā redzama #MeToo aktīviste gultā ar nepilngadīgu aktieri (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP / Scanpix

Slavenību ziņu tīmekļa vietne TMZ publiskojusi fotogrāfiju, kurā redzama itāļu aktrise un režisore Asja Ardžento gultā kopā ar bildes uzņemšanas brīdī nepilngadīgo aktieri Džimiju Benetu. Ardžento ir viena no redzamākajām kustības #MeToo aktīvistēm, kura tagad pati iekūlusies seksuāla uzbrukuma skandālā, vēsta ASV raidorganizācija CNN.

Vietnes TMZ rīcībā nonākušajā attēlā redzami Ardžento un Benets, kuri pozē kopīgai pašbildei.

Minētais attēls esot uzņems 2013.gadā kādā viesnīcā Kalifornijā. Attēla uzņemšanas brīdī Ardžento bija 37 gadi, bet Benetam – 17.

Kā šonedēļ vēstīja ASV laikraksts “The New York Times”, Ardžento vienošanās ietvaros piekritusi samaksāt Benetam 380 000 dolāru, pēc tam, kad viņš apsūdzējis Ardžento seksuālā uzbrukumā.

Atbilstoši apsūdzību versijai, 2013.gadā Ardžento bijušas dzimumattiecības ar Benetu, kurš tobrīd bijis nepilngadīgs.

Kā iepriekš ziņoja LETA, šobrīd 42 gadus vecā Ardžento bija viena no pirmajām aktrisēm, kas pērn apsūdzēja producentu Hārviju Vainstīnu seksuālā uzmācībā, aizsākot kustību #MeToo. Tās gaitā tika atmaskota izplatītā seksuālās uzmācības un izmantošanas kultūra izklaides industrijā un citās sfērās.

Kā vēstīja “The New York Times”, šobrīd 22 gadus vecais Benets uzsācis juridisku procesu pret Ardžento mēnesi pēc tam, kad viņa bija publiski apsūdzējusi Vainstīnu, jo "redzēt, ka Ardžento sevi pozicionē kā seksuāla uzbrukumu upuri, bijis neizturami".

Dažas dienas pēc “The New York Times” publikācijas, Benets savā sociālā tīkla “Instagram” profilā pirmo reizi atklāti komentējis notikušo.

Foto: Scanpix

Viņš norādījis, ka iepriekš viņam bijis kauns un bail publiski stāstīt par Ardžento rīcību, tomēr tagad viņš izvēlējies vairs neklusēt.

Ardžento un Benets iepazinās 2004.gadā, kad Benets, vēl būdams bērns, filmējās Ardžento režisētā filmā.

Foto: Scanpix

Ardžento šonedēļ izplatītajā paziņojumā norādīts, ka viņai nekad nesot bijis seksuālu attiecību ar Benetu un viņu starpā pastāvējusi draudzība, vēsta “Sky News”.

Aktrises paziņojumā norādīts, ka viņu draudzība izjukusi pēc tam, kad Benets pirms kāda laika viņai izteicis nesamērīgu prasību pēc naudas.

Ardžento uzskata, ka jaunais aktieris šādi rīkojies, jo viņam bijušas finansiālas problēmas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu