Kā enerģiju atgūst karaliskās ģimenes pārstāvji? (1)

Noderīgi padomi!
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Lai gan viņi ir karaliene, prinči, princeses un hercogi - tāpat vien cilvēks paliek cilvēks, kuram var izsīkt spēks un piemeklēt nogurums. Uzziniet, ko karaliskās ģimenes pārstāvji dara lietas labā, lai justos modri un enerģijas pārpilni!

Karaliene Elizabete: pastaigas, tēja un maz cukura un ogļhidrātu

Viņas Augstība karaliene Elizabete II ikdienā ievēro šādus ēšanas paradumus: maz cukura, tīri pārtikas produkti, sezonas dārzeņi, daudz zivju uzturā un mazas ēdienu porcijas. Kartupeļi, rīsi un makaroni ir retums karalienes ēdienkartē. 

Tomēr karaliene uzskata, ka mazi prieki neitralizē ikdienas stresu, tāpēc ļaujas desertiem un kādam aperatīvam dienas izskaņā. 

Foto: Reuters/Scanpix

Mīļākais karalienes dzēriens, kas aizstāj ikdienas kafiju ir britu pelēkā tēja. 

Karalienes fiziskās aktivitātes ir garas ikdienas pastaigas un izjādes ar zirgiem. 

Princis Čārlzs: pašmedīta un makšķerēta pārtika, karavīru treniņprogramma

Veselīgs ikdienas uzturs princim nav nekas jauns, viņš tā ēd jau kopš bērnības. Arī tagad visi dārzeņi ir tikai bioloģiski audzēti un nāk no karaliskās ģimenes saimniecības Glosteršīras. Kā jau aristokrātam, princim Čārlzam nav svešas arī medības, kurās gūtais vienmēr tiks pagatavots mājās un celts prinča ģimenei galdā. Tāpat Čārlzs pats mīl sev samakšķerēt zivis, ko pēcāk pagatavo pils pavāri.

Foto: Scanpix

Sešdesmit deviņus gadus vecais princis ikdienā trenējas pēc speciāla 11 minūšu gara vingrojumu saraksta, kas gūts no karalisko gaisa spēku jaunpienācēju treniņprogrammas 5BX.

Keita un Viljams: planks, 5BX treniņi

Kembridžas hercogienei pēc dzemdībām gribot negribot bija jāievēro pareiza ēšana un jāveic speciāli vingrojumi, kas, jāatzīst vainagojās sekām. Keita ir iecienījusi skriešanu, tenisu, ūdens polo un klasisko ikdienas planku, ar kuru katru dienu mēģina stiprināt savu muskulatūru. 

Kembridžas hercogiene ir Dikāna diētas piekritēja, kuru ievērojot, viņa uzņem daudz olbaltumvielu un pavisam nedaudz ogļhidrātu. 

Foto: Sipa/Scanpix

Arī Viljams vienmēr ir bijis sportisks un nereti ietur kādas organismu attīrošās diētas. Tomēr ik rītu,  tāpat kā tēvs, pirms brokastīm izpilda 5BX treniņa programmu. 

Megana un Harijs: joga, rīta treniņi, nē pienam

Saseksas hercogu pāris ar sportu nodarbojas tieši rīta stundās. Meganai patīk skriet, jogot un apmeklēt pilates. Nereti viņa arī mājās izpilda treniņprogrammas, kas publicētas internetā.

Foto: Scanpix

Brokastu vietā abi jau pieraduši dzert dažādus smūtijus, kuru sastāvā ir viss nepieciešamais. Saseksas hercogiene ir izsecinājusi, ka tieši smūtiji un nekādā gadījumā ne kafija visas dienas garumā nodrošina mundrumu: “Domāju, ka mēģinājums uzņemt enerģiju ar kafijas palīdzību beigās novedīs pie pretēja efekta.” Lai pagatavotu veselīgo smūtiju, hercogiene sajauc kopā ābolu, kāpostu, spinātus, citronu un ingveru. “Šis dzēriens darbojas labāk par spēcīgu espreso. Darba dienas beigās tavs organisms pateiks paldies par to,” Megana atzinusies sarunā ar televīzijas kanālu “Today”.

Saseksas hercogu pāŗis uzturā nelieto pienu un glutēnu saturošus pārtikas produktus. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu