Tukuma novadā divu auto sadursmē cietusi maza meitene

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: BNS/Scanpix

Vakar negadījumā Tukuma novadā, saduroties divām automašīnām, cietusi maza meitene, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Sadursme notikusi pēc plkst.19 Irlavas pagastā, uz ceļa Tukums-Kuldīga, kad 1993.gadā dzimušā vadītā automašīna "BMW 320" iebraukusi pretējā braukšanas joslā un sadūrusies ar citu "BMW". Sadursmē traumas guvis gan auto vadītājs, gan pasažiere - 2014.gadā dzimuši meitene.

Sietniece informēja, ka policija joprojām izmeklē traģisko negadījumu uz šosejas Rīga-Liepāja Tukuma novada Džūkstes pagastā, kad, automašīnai "Saab" ietriecoties pretimbraucošā transportlīdzeklī un aizdegoties, gājis bojā vīrietis. Likumsargi skaidro negadījuma apstākļus, tāpat nozīmētas vairākas ekspertīzes.

Jau vēstīts, ka sestdien vakarā Tukuma novadā, Džūkstes pagastā, uz autoceļa Rīga-Liepāja notika divu automašīnu sadursme, pēc kuras viens no autovadītājiem gājis bojā. Kāds vīrietis vadīja kravas seglu vilcēju "DAF" savienojumā ar puspiekabi "Kogel", savukārt cits vīrietis ar automašīnu "Saab" nenoskaidrotu iemeslu dēļ iebrauca pretējā braukšanas joslā, un notika sadursme. Pēc sadursmes "Saab" aizdegās, un automašīnas vadītājs, kurš pagaidām nav atpazīts, notikuma vieta miris.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu