Harley-Davidson 2019.gadam sagatavojis virkni jaunumu (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: harle

2019.gads vairs nav aiz kalniem, un tam amerikāņu motociklu ražotājs Harley-Davidson ir sagatavojis virkni jaunumu. 

2019 FXDR 114

FXDR 114 ir jaudīgs kruizers (cruiser), kas nosaka jauna līmeņa jaudas līknes Harley-Davidson modeļu rindai. FXDR 114 apvieno nepielūdzami jaudīgu Milwaukee-Eight 114 kubikcollu jeb 1868 cm3 dzinēju ar svaru samazinošām alumīnija un kompozītmateriāla detaļām, ieskaitot jauno alumīnija aizmugurējo dakšu, alumīnija pusrāmi, vieglmetāla riteņus un kompozītmateriāla dubļusargus, lai izceltu motocikla vadāmību un veiktspēju.

FXDR 114 ir aprīkots ar visjaudīgāko motoru, kas ir piedāvājumā softtail rāmju motocikliem - Milwaukee-Eight 114 V-Twin attīsta 161 Nm griezes momentu pie 3500 apgriezieniem (ASV tirgum paredzētais modelis).

Foto: Harley-Davidson

Vizuāli FXDR 114 dara zināmu savu apņemšanos veiktspējai un tehniskajiem parametriem, iedvesmojoties no dragreisa - sākot no pārveidotā aizsargstikla līdz apcirstajai aizmugures daļai un solo sēdeklim. Aizmugurējais dubļusargs ir veidots tā, lai aptvertu masīvo 240mm riepu un, lai kopā ar riepu atkārtotu balstiekārtas kustību, tādējādi kļūstot gandrīz neredzams.

2019. gada ierobežotas tirāžas CVO motociklu sērija

Trīs ierobežotas tirāžas 2019.gada Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO) motocikli piedāvās īpašu noformējumu, attīstītas tehnoloģijas, ekskluzīvus elementus un paaugstinātu uzmanību detaļām. Augstās veiktspējas Milwaukee-Eight 117 dzinēji ir ekskluzīvi pieejami tikai CVO modeļiem, bet jaunā Boom! Box GTS informācijas un izklaides sistēma katram 2019. gada CVO modelim būs standartaprīkojumā.

2019 CVO Limited

Braucējiem, kuri sagaida visu- greznību, izpildījumu, būtiskas nianses un stilu. CVO Limited modelis piedāvā maksimālas ērtības garos tūrisma braucienos un greznību.

Foto: Harley-Davidson

2019 CVO Street Glide

Šerps, Custom baggers ar Hot-Road tehniskajiem parametriem un veiktspēju, un prātam neaptveramu premium klases audiosistēmu.

Foto: Harley-Davidson

2019 CVO Road Glide

Īpatnējs, draudīgs paskats kombinācijā ar garo distanču komfortu un tūrisma klases (Touring) motociklu veiktspēju ir gatavs gariem ceļiem un vēlām naktīm.

Foto: Harley-Davidson

Tūrisma klases motocikli un tricikli ar jaunu aprīkojumu

Harley-Davidson turpina attīstīt tūrisma klases (Touring) un triciklu modeļus, aprīkojot tos ar tehnoloģijām, kas uzlabo to veiktspēju un tehniskos parametrus, izpildījumu un stilu.

Jaunā Boom! Box GTS informācijas/izklaides sistēma, kas būs pieejama Harley-Davidson tūrisma klases un trīs riteņu motocikliem, piedāvā mūsdienīgu izskatu, pēc sajūtām un funkcijām tā ir līdzvērtīga jaunākajām viedierīcēm, tās izturība un elementi ir speciāli veidoti motocikliem, un piedevām tā ir savietojama ar Apple CarPlay (ja mikrofons tiek lietots ar Harley-Davidson oriģinālajām sarunu iekārtām) un brīvroku sistēmu ar balss vadību.

Foto: Harley-Davidson

2019.gada Harley-Davidson Tri-Glide Ultra un Freewheeler three-wheeled motocikliem tikmēr būs savienoto Reflex bremžu sistēm, kas sadarbojas ar bremžu pretbloķēšanas sistēmu (ABS), pretbuksēšanas sistēmu (TSC), vilces kontroles sistēmu (DSCS) un savieno priekšējās un aizmugurējās bremzes. Papildus tam tricikli tiks apgādāti ar pilnveidotām Touring klases motociklu balstiekārtas tehnoloģijām.

Foto: Harley-Davidson

Starp jaunumiem ir arī virkne produktu, kas paredzēti drošības un komforta līmeņa celšanai, kā arī motocikla individualizēšanai.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu