Trešdien: vai dienesta romāni ir darbaholiķu narkotika? (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnāla „ŽZL” veidotājs Andrejs iesaka seksu darba vietā. Švītīgā direktore Elvīra sāka romānu ar 10 gadus jaunāku padoto. Personālatlases speciālists Jānis sievu atrada, dejojot uz galda darba ballītē.

Smalko aprindu žurnāla „ŽZL” galvenā redaktora vietnieks Andrejs Šavrejs reiz strādājis biznesa avīzē, kurā priekšnieks aizliedzis veidot attiecības darbinieku vidū. Pēc diviem gadiem avīze bankrotējusi, Andrejs uzskata, ka tas notika tāpēc, ka kolēģu vidū nebija seksuālu attiecību.

Andreja pašreizējās attiecības arī sākās darbā. Nodarboties ar seksu darbavietā, viņaprāt, ir pavisam normāli. Ar seksu nodarboties vajagot trīs reizes dienā. Šobrīd gan viņa sieviete ir mainījusi darbavietu un pāris vairs nav kolēģi. Andreju nebiedē iespēja, ka kādam no viņiem varētu rasties jaunas aizraušanās ar citiem kolēģiem.

Mūziķi Ilze un Jānis Kalves precējušies jau 12 gadus. Viņi savu ikdienu no darba atšķirt vairs nespēj. Dzīvošana un mūzikas radīšana notiek nepārtraukti un vienās telpās. Ilze un Jānis uzskata, ka attiecībās, kas sākušās kā dienesta romāns, vienam otru vieglāk saprast. Uz Dāvida jautājumiem par seksu darbavietā pāris atbild izvairīgi.

Šovbiznesa sieviete Elvīra Erlecka reiz sāka dienesta romānu ar 10 gadus jaunāku padoto. Dāvidu interesēs, vai Elvīra neizmantoja savu priekšnieces statusu, lai piespiestu vīrieti sākt attiecības. Viņa minējums izrādīsies maldīgs, jo Elvīra ar šo vīrieti vēl arvien ir kopā, jau desmito gadu.

Personālatlases speciālists Jānis Vanags apgalvos, ka attiecības darbinieku vidū darba kvalitāti nemazina tikmēr, kamēr tās ir pozitīvas. Iemīlējies cilvēks strādā produktīvāk. Ar savu sievu Jānis iepazinās darba ballītē, kurā viņa dejoja uz galda.

Atklāti par visu tikai „Dāvida šovā” TV5 pulksten 22.30.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu