Ceturtdien: vai erotiskā masāža jāmāk katram? (9)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV dīvai Antrai Birzulei vecmeitu ballītē uzdāvināja erotisko masāžu. Naurim šķiet, ka tas ir labākais veids, kā izklaidēties, neapmeklējot mauku mājas. Masiere Anna māca sniegt erotisko masāžu mājas apstākļos. Seksologs Artūrs Šulcs brīdina neielaisties ar nepazīstamu masieri.

TV dīva Antra Birzule savā vecmeitu ballītē tika pārsteigta ar erotisko masāžu, viņai to uzdāvināja draudzenes. Atceroties piedzīvoto, Antra smejas – ja tāda ir erotiskā masāža, tad sievas droši turp var sūtīt savus vīrus. Pakalpojumu, ko viņa saņēma, Antra drīzāk sauktu par romantisko, nevis erotisko masāžu. No īstas medicīniskas masāžas vismaz varot just kādu labumu, no erotiskās Antra tā īsti neko neguva.

Nauris ir regulārs erotisko masāžu apmeklētājs un uzskata, ka tas ir viens no labākajiem veidiem, kā gūt apmierinājumu. Iestādes, kurās pieejami šādi pakalpojumi, vīrietis dēvēs par onānistu paradīzi. Uzturēt pastāvīgu draudzeni Naurim esot par dārgu, apmeklēt mauku mājas – pārāk prasti. Tāpēc erotiskā masāža, viņaprāt, ir lieliska izvēle.

Baiba pret šādiem erotiskajiem pakalpojumiem ir negatīvi noskaņota. Viņa nekad neļautu savam vīrietim apmeklēt erotisku masāžu. Ja viņš ko tādu izdarītu, Baiba draugu pamestu. Tad jau labāk viņa pati veic savam vīrietim šādu masāžu.

Masiere Anna atklāj, kā sniegusi erotiskās masāžas vīriešiem, to galvenais uzdevums ir sniegt relaksāciju un noņemt nogurumu. Klienti mēdzot lūgt, lai arī masiere izģērbjas, kad veic masāžu. Anna dalīsies padomos, kā labāk veikt erotisko masāžu mājas apstākļos, kur vīrietim ir jutīgākie punkti masēšanai.

Seksologs Artūrs Šulcs brīdina neļauties nepazīstama masiera sniegtai erotiskajai masāžai. Vislabākie rezultāti šādā masāžā izdosies tikai starp cilvēkiem, kuri savstarpēji pazīstami. Atklāti par visu tikai „Dāvida šovā” TV5 pulksten 22.30.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu