Jaunākās tendences rudens meikapā (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rudens. Topiņi un šorti tiek nomainīti uz džemperiem, garām biksēm. Bet ko izvēlēties no lielā kosmētikas klāsta? Šoruden make-up mode nav radikāla un spilgtu toņu piesātināta.

Ādas tonis

Šoruden modē ir nosauļota seja, tomēr atceries, ka nekas nevar būt neglītāks kā solārijā pārcepināta āda. Sauļojies ar mēru. Stilisti iesaka bronzas krāsas pūderi Nuxe Poudre Prodigeuse Jeux de Soleil no Bourjois, un eļļiņu no Green Mama.

Acu kosmētika

Acis ir ietītas tumšā dūmakā.

Krāsa – piesātināti zaļa un brūna. Visdrošākā krāsa – violeta, sākot no maigas lavandas toņiem, beidzot ar sarkanīgi violetu.

Starp citu, ceriņkrāsas ēnas piestāv brūnām acīm. “Au – natural” stila piekritējām iesakām novilkt līniju uz acs apakšējās malas un maigi izsmērēt ar melnu tušu.

Ja steidzami nepieciešams ļoti garu skropstu efekts, pamēģini Ešlijas Simpsones metodi – uzkarsē skropstu atliecēju un paturi to skropstās apmēram 10 sekundes.

Vēlies iegūt smoky eyes efektu? Pamēģini Hilarijas Daftas metodi – ar mitru salveti samitrini acis, tad uzklāj tonējošo krēmu, pēc piecām minūtēm ēnu vietā izmanto acu zīmuli, ar aplikatoru izlīdzini krāsu. Vari izmēģināt arī Parisas Hiltones padomus: lai iegūtu kaķa acu efektu, ar zīmuli uzvelc smalku acs iekšējo līniju.

Šādu acs krāsojuma veidu iesaka Jean Paul Gaultier un Lavin u Alexander McQueen stilisti.

Līdzīgu metodi izmanto arī Chanel – piesātinātas ēnas un mākslīgās skropstas, šoreiz pievienotas apakšējām skropstām. Šāds make-up veids piestāv vakaram, ne ikdienai.

Stilisti iesaka Sexy Glamour Palette vai Glacier Shimmer Wash Eye Shadow ēnas no Bobbi Brown, Aveda Triple Accent acu zīmuli, tušu Curlpower no Eyecurl.

Uzacu forma

Maksimāli dabiska.

Lūpas

Vēl joprojām savu uzvaras gājienu veic lūpu spīdums. Jūs taču zināt, ja meikapā dominē tumšs acu krāsojums, lūpām jābūt neitrālām, maigām. Lūpas izskatīsies erotiskāk un pievilcīgāk, ja lūpu spīdumā būs kristāliski mirdzumiņi.

Otrs variants – klasiski sarkanas lūpas. Tādi modes guru kā Valentino, Dior, Louis Vuitton, YSL un Rive Gauche šoruden atceras 40. gadus. Tu domā, ka sarkana lūpu krāsa ir pārāk uzbrūkoša, izaicinoša? Mūsdienās kosmētikas ražotāji piedāvā aptuveni četrus tūkstošus sarkanās krāsas toņu. Tev ir no kā izvēlēties.

Eksperti atzīst, ka jaunas lūpu krāsas iegāde ir pirmais solis uz jauna stila izveidi. Nomaini lūpu krāsas toni un paaugstini savu pašapziņu.

Stilisti iesaka MAC Lip Glaze lūpukrāsu, Calvin Klein Lip Gloss lūpu spīdumu, Effet 3D Ultra no Bourjois vai Juicy Tubes no Lancome.

Smaržas

Ja vēlies kaut nedaudz justies kā saules pielietā vasarā, nevis drēgnā rudenī? Izvēlies JO MALONE parfīmu Pomegranate Noir Cologne, kurā dominē pačūlijas un eksotiskie augļi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu