Mārtiņš Freimanis un Kārlis Anitens veido mūziklu "Autoplanēta" (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mārtiņš Freimanis un Kārlis Anitens veido jaunu mūziklu "Autoplanēta", kura izrādes notiks "Skonto" hallē no 2. līdz 4. decembrim, pavēstīja "Izklaides producentu apvienība 7".

Mūzikla iestudēšanas laikā mākslinieki mācīsies iejusties nosaukto automašīnu dvēseļu lomās, savukārt automašīnas pielāgosies mūziķu un aktieru kustībām un emocijām. Interesantās savienības rezultāts būs redzams tikai piecās izrādēs.

Autori sola oriģinālu mūziklu, jo tajā atdzīvosies automašīnas. Lūk, lomu sadalījums: Lauris Reiniks un "Hyundai Coupe", Artis Robežnieks un "Lexus GS", Karīna Tatārinova un "Toyota Aygo", Mārtiņš Freimanis un "Renault Coupe – Cabriolet", Ozols un "Mercedes M-klase", Jana Kay un "Citroen C4", Ivo Fomins un "Renault Laguna 2", Ance Krauze un "Hyndai Sonata", Katrīne Pasternaka un "Mazda 5", kā arī Intars Busulis un "Volkswagen Caddy".

Jau drīz kļūs zināms, ko muzikālajā projektā darīs Indra Burkovska, Voldemārs Šoriņš, Gundars Silakaktiņš, Amber, Vanilla, Didzis Eglītis, Aigars Ozoliņš, Ilze Vītoliņa, Anta Priedīte, Normunds Bļasāns, Andrejs Dubkovs un Midis.

Mūziklu "Autoplanēta" piedāvās "Izklaides producentu apvienība 7" un sabiedrotie.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu