Nedēļas gardumi Krējuma kokteilī – aperitīvā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Parunāsim par dzīvi, kas nav garlaicīga, – es jūs aicinu šajā pirmdienas vakarā un saku visiem labvakar! Mans vārds ir Sanda Krasta, un jūsu ekrānos raidījums “Krējums saldais”. Arī šoreiz esam nopietni gatavojušies jūsu izklaidēšanai un informēšanai, tāpēc gribas cerēt, ka nākamo pusstundu pavadīsim kopā! Bet sāksim ar kādu galu un jaunu sākumu. Tas un vēl šis tas Krējuma kokteilī – aperitīvā!

Oranži par brīnišķīgo

Vai zināt, kāda ir “Brīnišķīgo Cilvēku Dzīve”? Lai to uzzinātu, jāprot lasīt krieviski, jo tieši tā - "Žizņ zamečateļnih ļuģej" - sauc pirmo, kā saka paši izdevēji, “cilvēcisko” nedēļas žurnālu par privāto dzīvi Latvijā krievu valodā. Izdevuma idejas tēvs ir viens no pieredzējušākajiem Latvijas preses fotogrāfiem, savulaik “Vakara Ziņu” fotoaģentūras vadītājs Jānis Banders, bet redkolēģijā – daudzi dažādos krievu preses izdevumos rūdīti žurnālisti. Atšķirībā no visā pasaulē populārās “dzeltenās preses” šis žurnālītis solās būt oranžs. Ko tas nozīmē – gan jau redzēsim un jutīsim.

"Cita opera" citos medību laukos

Visam, arī labajam, reiz pienāk beigas. Pēc vairāk un arī mazāk veiksmīgas astoņu gadu darbības pagājušajā nedēļā tika slēgts viens no vecākajiem Rīgas mūzikas klubiem “Cita opera”. No pastāvīgajiem apmeklētājiem vakara gaitā skanēja līdzības gan par aiziešanu uz citiem medību laukiem, gan pēdējo vakarēdienu… Iespējams, viens no smeldzīgākajiem atvadu mirkļiem bija kluba mantības izdalīšana, varētu pat teikt, šīs vietas mēbelēm. Arī mūsu tuvākajiem kolēģiem no raidījuma “Nedēļa” tika laikrādis, kas atskaitījis ne vienu vien mūsu mūža mēnesi vai pat gadu… un slavenā plāksnīte, kas savulaik rotāja kluba bāru. Viens no slavenākajiem “Citas operas” apmeklētājiem Šeins Makgovans gan nebija atbraucis, bet latviešu mūziķi atvadīties bija ieradušies jo lielā skaitā. Protams, nevilšus uzmācas jautājums – kur jūs visi bijāt agrāk, tad varbūt šo agrāk iecienīto atpūtas vietu nevajadzētu slēgt, bet laikam jau vienkārši ir lietas, kas jāatstāj vēsturei un jādodas tālāk…

Bardo blondās cirtas kažokzvēriem

Francijā izpārdotas leģendārajai aktrisei Brižitai Bardo piederošas lietas – sākot ar beisbola cepurītēm, rokaspulksteņiem, fotogrāfijām un beidzot ar lielizmēra plakātiem no viņas filmas “Un Dievs radīja sievieti”. Aktrise, kas jau 18 gadu vecumā ieguva sekssimbola slavu, bet septembra beigās svinēja 70. dzimšanas dienu, pasaulei redzama 46 filmās, savukārt pēdējos gados ne vienu vien pārsteigusi ar savu kritisko attieksmi pret musulmaņiem, gejiem, imigrantiem un bezdarbniekiem. Tomēr cīņā par dzīvnieku tiesību aizstāvību Bardo ir grūti pārspēt, un 50 tūkstoši eiro, ko plānots iegūt no izsolē pārdotā, arī tiks izlietoti mūsu spalvaino draugu labklājībai.

Plakanais Bekhems

Slavenais Anglijas futbolists Deivids Bekhems, kas pašlaik apmeties "Real Madrid" komandā, sirsnīgi sadraudzējies ar Skubiju Dū un viņa draugiem - multeņiem. Miljonārs Bekhems atzinis, ka viņam ļoti paticis ielūgums paciemoties multenē, ko iecienījuši arī viņa mazie dēlēni. Patiesības labad gan jāteic, ka futbolista pārtapšana zīmēta varoņa ādā notiek sporta preču giganta "Adidas" reklāmas kampaņas ietvaros. Bet tas taču nav svarīgi, galvenais – mums patīk redzēt zvaigzni ne tikai uz zaļā laukuma, dzenājot bumbu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu