Erotiskā masāža, tās veidi un piedāvājums (44)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atsaucoties uz lasītāju lūgumu, tiekat informēti par erotiskās masāžas iespējām, to cenām, veidiem. Kāpēc izvēlēties erotisko masāžu un vai tiešām tas nav nekas piedauzīgs un neķītrs, uzzināsiet, izlasot šo materiālu.

Kādēļ erotiskā masāža?

Kad pirmo reizi izdzirdēju, ka kāds salons piedāvā erotisko masāžu, nodomāju - tas ir veiksmīgs aizsegs prostitūcijai. Katrā ziņā domāju, ka erotiskā masāža salonos nav nekas vairāk kā visnotaļ neķītrs un arī netīrs pasākums, kurā sieviete ar kailām krūtīm braukā pa eļļām salaistītu cilvēka ķermeni. Ak, kādi maldi. Šķita pieņemami šāda veida masāžu veikt savam mīļotajam, atļaujot to darīt arī viņam, bet nekad nevarēju iedomāties, ka arī salonos šis pakalpojums var būt tik ļoti patīkams un gaumīgs. Protams, tagad pašai par to nāk smiekli, bet tādas, lūk, bijas manas pirmās asociācijas ar vārdu erotiskā masāža. Liels bija mans pārsteigums, kad viss izrādījās pavisam savādāk. Pirmo reizi to izbaudīju tikai tāpēc, ka mani dzimšanas dienā draugi aplaimoja ar šādu iespēju.

Kāpēc izvēlēties erotisko masāžu?

Masāžas ietekme uz ķermeni ir ļoti dažāda. Tā var būt gan nomierinoša, stimulējoša, uzbudinoša, gan tikai erotiska. Tās paņēmieni balstīti dažādās masāžas skolās un veidos: Rietumu kultūrā pierastajās klasiskajā un zviedru masāžā, Austrumos populārajās Tai, Šiatsu, Jumeiho un ajūrvēdiskajā masāžā. Erotisko masāžu masieris veic ar pirkstu galiem un visu savu ķermeni. Šajā delikātajā situācijā tiek ievērota katra personības robežas. Ja tev ir pretenzijas pret kaut ko, ko dara masiere, informē par to, un tavas vēlmes uzreiz tiks uzklausītas un izpildītas. Erotiskās masāžas efekts ir pārsteidzošs: cilvēks atslābinās un atgūst dvēseles spēku, atgūst dabisko jutību un spēju pilnvērtīgi dzīvot, strādāt, priecāties par dzīvi. Erotiskā masāža ir relaksācijas brīnums, ko cilvēks var atļauties veltīt personiski sev.

Erotiskās masāžas laikā tu un masiere esat pilnīgi vai daļēji kaili. Šis fakts kopā ar vieglu pustumsu, gaisīgu mūziku un austrumnieciskiem vīrakiem vai vienkāršām svecēm rada pāri ikdienai piepaceltu atmosfēru. Tavs ķermenis tiek maksimāli atbrīvots. Masāžas laikā tiek izmantotas dabīgās masāžas eļļas, kam ir arī papildu aromātterapijas iedarbība. Ņemot vērā kutelīgo atmosfēru, viss notiek delikāti, ievērojot katra individuālās vēlmes. Šāda masāža vienlaikus noņem spriedzi un attīsta cilvēka seksualitāti. Tātad, kas notiek Rīgas salonos? Tāpat kā parastajām un ārstnieciskajām masāžām, arī erotiskajai masāžai ir vairāki veidi. Salonos var saņemt parasto erotisko, eksluzīvo, īpaši maigo, tantrisko, pāru, rīku u.c masāžu.

Kāda ir vienkārša erotiskā masāža?

Erotisko masāžu veic speciālu apmācības kursu apguvusi masiere ar visu ķermeni, izmantojot dabiskās eļļas. Tu pēc fotogrāfijas vari izvēlēties, tieši kura masiere izdarīs erotisko masāžu. Kas ir ļoti svarīgi vasaras laikā - gan pirms, gan pēc masāžas ir pieejama duša. Vienkārša erotiskā masāža maksā aptuveni divdesmit latu.

Ekskluzīvā erotiskā masāža

Arī eksluzīvo masāžu veic sertificēta speciāliste. Tāpat kā parastajai erotiskajai masāžai, arī ekskluzīvajai ir daudzi pozitīvi efekti, bet papildus tiem masiere piedāvā veikt arī ķermeņa intīmo zonu masāžu. Šāda masāža maksā aptuveni Ls 30.

Maigā masāža īpaši sievietēm

Daudzas sievietes mūsu sabiedrībā smagi cieš no cilvēcisku glāstu, intīmu pieskārienu trūkuma, jūtas vientuļas un nesaņem tik ļoti vajadzīgo maigumu. Tādēļ sievietēm, kuras cieš no glāstu trūkuma, tiek piedāvāta delikāta palīdzības metode. Šī metode ir nodēvēta kā maigo roku terapija sievietēm. Maigo roku terapija ir veselību veicinoša, atbrīvojoša un prieku sniedzoša palīdzība sievietei, kura jūtas nogurusi no ikdienas dzīves. Ar īpašiem intīmiem pieskārieniem ķermenim tiek veikta uz veselību un harmoniju orientēta terapija, kas noderīga arī sievietes seksualitātes atraisīšanai un izkopšanai.

Maigo roku terapija sastāv no vairākām daļām: tajā ir gan intīmā masāža, gan konsultācija par seksuālo vēlmju labāku apmierināšanu, gan sevis izzināšana, gan dažādu sajūtu iegūšana, gan dažādu intīmo prasmju apgūšana.

Ekskluzīvi tantriskā masāža

Tantriskā masāža ir ekskluzīva erotiskā masāža pēc senām Indijas tradīcijām, kuras pamatā ir Tantras jogas mācība. Tajā tiek izmantotas speciālas masāžas eļļas, kas labvēlīgi ietekmē visu organismu, atjauno nervu sistēmas darbību, paaugstina imunitāti un seksuāli atbrīvo. Ar viegliem pieskārieniem īpašu tantriskās masāžas kursu apguvusī masiere iedarbojoties uz seksuāli aktīvajiem punktiem cilvēka ķermenī. Šīs masāžas laikā atbrīvojas ķermeņa rezerves enerģija. Tantriskās masāžas rezultātā tiek noņemta depresija, mazināta ilgstoša noguruma sajūta, rodas seksuālā atbrīvotība un iekšēja komforta sajūta. Maksa par šādu pakalpojumu ir Ls 30.

Erotiskā masāža pārim

Erotiskai masāžai pārim ir vairāki pozitīvi efekti: rodas jaunas izjūtas abiem partneriem, kuras viņi paši vēlāk var atkārtot savos tuvības brīžos, masāža pārim ir jauks erotisks piedzīvojums abiem, notiek abu partneru relaksācija un atpūta, notiek atslābināšanās pēc spriedzes, un iestājas miers.

Erotiskā masāža pārim var tikt veikta divos variantos:

1) viens no partneriem skatās, kā otrs tiek masēts. Pēc tam viņi mainās vietām un masēts tiek tas, kurš vēroja masāžas procesu.

2) abi partneri tiek masēti vienlaicīgi - paralēli darbojas divas masieres sievietes vai masiere sieviete tandēmā ar masieri vīrieti (pēc jūsu izvēles). Erotiskās masāžas seansa cena pārim ir Ls 50.

Var pasūtīt arī erotisko masāžu sievietei, izbraucot uz klientes norādītu vietu. Erotisko masāžu sievietei, izbraucot uz klientes norādītu vietu, veic speciālu apmācības kursu apguvis masieris vīrietis. Šī masāža var notikt sievietes vīra vai partnera klātbūtnē (piemaksājot 50% no pakalpojuma summas). Erotiskai masāžai ir vairāki pozitīvi efekti: sievietei rodas jaunas izjūtas, tas ir jauks erotisks piedzīvojums, notiek relaksācija un atpūta. Erotiskās masāžas seansa cena, izbraucot uz klientes norādītu vietu - Ls 30.

Komentāri (44)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu