Disko ritmi rubrikā- "Nāk un aiziet"

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc septiņdesmito gadu elkiem "Baccara" noteikti nojaušat ar ko turpināsim. Ar gada lielāko diseni- Disko Nakti Ķīpsalā. Nedēļas nogalē disko gaismās laistījās īpašie viesi, dīdžeji seniori un visi, kuriem reizēm tā pietrūkst- pozitīvu melodiju, trakulīgu deju un spožu tērpu. Disko ritmi rubrikā- "Nāk un aiziet"

Saragosa Band, Desireless un Laid Back Latvijā bija ļoti populāri pirms gadiem 20, tos spēlēja pašmāju dīdžeji, televīzijā rādīja TV Varavīksne un Aldis Ermanbriks.

Diskotāju daudzums Ķīpsalā varētu liecināt par diskoēras atgriešanos, taču diez vai, drīzāk tās ir patīkamas atmiņas, vai labestīga pasmaidīšana pašiem par sevi, kā arī stilīgs tusiņš.

Fredis, dīdžejs seniors- Tā ir muļķīga, varbūt bērnišķīga, bet vienmēr pozitīva mūzika. Arvīds Mūrnieks, dīdžejs seniors- Es domāju, ka cilvēki ir izbadējušies pēc ritmiskas, jautras un foršas mūzikas. Komponisti mūsdienās rada grūti izdejojamu mūziku. Aldis Ermanbriks, vakara vadītājs- Dejotprieks. Dejošanai, ļoti ilgai dejošanai. To nu zina visi, jo rīts atausa ar sāpošām kājām.

Un ja vēl tagad neesat pārliecināti, ka disko ir LIETA, zinātāji teic, ka tas jūs sasniegs gluši kā lāsts.

Egils Zariņš un Artis Bute, dīdžeji seniori- Tie, kas tagad noliedz disko, pēc gadiem 10 teiks, ka tas ir baigi cool!!!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu