Apbalvos Ceļu policijas specrotu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policijas priekšnieks Jānis Zaščirinskis izdevis pavēli par vairāk nekā 40 Ceļu policijas specrotas darbinieku apbalvošanu, jo viņi aktīvi iesaistījušies iedzērušu autovadītāju ķeršanā, informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa.

Paredzēts, ka 16 policisti saņems naudas prēmijas, kam no Valsts policijas budžeta atvēlēti 1500 lati, trijiem policistiem tiks piešķirts apbalvojums "Par cītību policijā", septiņi policisti saņems godarakstus, bet pieciem tiks izteiktas pateicības. Pārējie specrotas darbinieki iegūs vairāk brīvo dienu atvaļinājuma laikā.

Par citu svētkos nodarbināto policistu prēmēšanu būs jālemj rajonu pārvalžu priekšniekiem, kam līdzekļi labāko darbinieku apbalvošanai būs jāmeklē no pārvaldes iekšējām rezervēm.

Jau ziņots, ka ar šādu iniciatīvu - apbalvot centīgi svētkos strādājošos policistus - klajā nāca iekšlietu ministrs Māris Gulbis.

Ceļu policijas specrotas darbinieki pirmssvētku un svētku dienās aktīvi veica reidus visā Latvijā. Ceļu policija no 21. līdz 24. jūnijam Latvijā reidu laikā aizturējusi 408 autovadītājus, kuriem konstatēts alkohola reibums, bet vēl 798 vadītājiem organismā alkohola daudzums bijis pieļaujamās normas robežās - līdz 0,49 promilēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu