Tenisā Lužkovs zaudē Guntim Ulmanim .

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maskavas mērs Jurijs Lužkovs sestdien tenisa spēlē ar rezultātu 1:2 zaudēja bijušajam Latvijas Valsts prezidentam Guntim Ulmanim.

Taču kopējais sestdienas tenisa spēļu rezultāts bija 2:1 Krievijas labā. Kā informēja bijušais īpašu uzdevumu ministrs valsts reformu lietās Jānis Krūmiņš, kurš arī piedalījās tenisa mačā, Latvija pastiprinājusi savu komandu ar Ulmani, un tas izrādījies veiksmīgs lēmums. Lužkovs spēlējis pārī ar bijušo Latvijas tenisisti Larisu Neilandi, bet Ulmanis ar Latvijas tenisisti Annu Barinovu. Krūmiņa pāra spēle pret Krievijas delegācijas pārstāvjiem beigusies ar zaudējumu 4:6. Zaudējis arī apvienības "Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā" līderis Jānis Jurkāns. Līdz ar to kopējais rezultāts ir 2:1 Krievijas labā. Krūmiņš jau agrāk pauda, ka šis mačs būs "bezkompromisa draudzības spēle diplomātiskās draudzības ietvaros". Jau ziņots, ka Lužkovs piektdien un sestdien uzturējās Rīgā. Lužkovs jau ticies ar Rīgas mēru Gundaru Bojāru un domes vadību, apmeklējis Rīgas vagonu rūpnīcu. Sestdien Lužkovs apmeklēja Jūrmalu, kur tikās ar Krievijas vēstnieku Latvijā. Vēlāk Lužkova programmā paredzēta Maskavas kultūras un darījumu centra apskate. Pēc tam Maskavas mērs apmeklēs Kristus Dzimšanas katedrāli, piedalīsies preses konferencē, dosies ekskursijā pa Vecrīgu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu