Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Erotikas augstākā virsotne - poza "69"

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

"69" - tas nav vienkārši skaitlis vai mājas numurs, bet, kā daudzi, iespējams,  zina, - tā ir klasiska poza abpusējam orālajam seksam un nosaukta šādi tādēļ, ka partneru ķermeņi atrodas tieši tādā pozīcijā kā sešinieks pret devītnieku: kad tavas lūpas skar partnera ģenitālijas un otrādi. 

Daudzi šo pozu uzskata par nepatīkamu. Kāds uzskata, ka ir grūti koncentrēties uz to, lai saņemtu un sniegtu glāstus vienlaicīgi. Citi ir neapmierināti, ka tā ir neērta un pastāv iespēja otram ar kāju iebakstīt ausī. 

"Cosmopolitan" piedāvā labākās un patīkamākās "69" pozas pozīcijas. Lūk, daži manevri, kuriem neērtības vajadzētu samazināt līdz minimumam.

Viss zem tavas kontroles

Ja tu vēlies, lai tava lejasdaļa ciešāk atrastos pie partnera lūpām, izmēģini variantu "meitene augšā". Iekārtojies tā, lai tavs dibens atrastos virs viņa krūtīm, seja - pie kājām. Noliecies uz priekšu un izstiep kājas, lai tu varētu sasniegt "mīlestības stieni" un viņš  ērti sasniegtu tavu baudas punktu.

Viņš apakšā

Lai tavs partneris noguļas uz gultas tā, ka viņa galva mazliet liecas pāri. Tu savukārt nostājies pie gultas - pusē, kur atrodas viņa galva, pieliecies un noskūpsti viņu uz lūpām. Tad virzies uz priekšu pāri partnerim, skūpstot viņa ķermeni, kamēr abi atradīsiet nepieciešamo pozu. 

Viņš virsū

Ja vēlies, lai vadību uzņemas partneris, tad gulies uz muguras un ļauj viņam ar tevi darīt visu to pašu, ko pirms tam darīji tu. Tavas rokas būs brīvas, un tev būs iespēja viņu vēl vairāk pakaitināt un uzbudināt. Maigi ar muti glāsti viņa locekli, oliņas un visu, kas tev un viņam sagādā labsajūtu.

Neliela nianse: pamēģini izņemt no galvapakšas spilvenu, kamēr partneris ērti iekārtosies virs tavas galvas, un tad, kad viņš ir iekārtojies, novieto spilvenu atpakaļ tā, lai būtu ērti tev.

Foto: Pexels

Uz sāniem

Patiesībā šis ir ļoti ērts variants - kad jūs abi guļat uz sāniem ar seju viens pret otru. Pareizāk sakot - ar seju pret otra dzimumorgāniem.

Brīvo, augšējo kāju katram no jums jāsaliec celī un jāatbalsta pret gultu tā, lai būtu ērti piekļūt partnerim, savukārt uz apakšējās varat uzlikt galvu kā uz spilvena, jo tā mazāk nogurs kakls. 

***

Atslēga ir tajā, ka jums abiem ir jāizvēlas vispiemērotākā poza. Kādu brīdi noteikti vajadzēs piepūlēties, lai atrastu ērtāko pozīciju, taču vēlāk varēsiet to darīt ar pārliecību un bez piepūles - kā uz deju grīdas.

Negaidi no pozas "69" nez kādu apdullinošu orgasmu - tās laikā ir grūti koncentrēties uz savām izjūtām. Tā drīzāk ir paredzēta izklaidei un dod neatkārtojamu tuvības un uzticēšanās sajūtu, jo galu galā - šī ir viena no visintīmākajām pozām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu