Londonas skatuves pievilina arī Robertu de Niro.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Redzot, cik lielus panākumus citi Holivudas kolēģi gūst britu teātros, uz Londonu pošas arī dramatiskajā teātrī sevi līdz šim minimāli pierādījušais Roberts de Niro.

Pēdējo gadu laikā uz dažādu Londonas teātru skatuvēm veiksmīgi debitējuši tādi pazīstami kino aktieri kā Makolijs Kalkins, Ketlīna Tērnere, Nikola Kidmena, Derila Hanna un Kevins Speisijs. Piedāvājumu izmēģināt sevi jaunā ampluā de Niro nesen deva Šons Konerijs. Jau piecus gadus Londonas Vestendā pārpildītā zālē rāda Konerija producēto lugas “Art” izrādi, kuras pamatā ir trīs draugu samezglotās attiecības uz patiesības un godīgu attiecību meklējumu fona. Roberts de Niro vislabāk pazīstams pēc samērā senām, taču izcilām lomām Skorsēzes filmā “Taksists” un “Saniknotajā bullī”, kā arī pēdējā laika mēģinājumiem spēlēt komiskas lomas tādās lentēs kā “Analyze This” un “Meet the Parents”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu