Aizdomīga priekšmeta atrašanas dēļ Pļaviņās slēgta Rīgas iela (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pļaviņas
Pļaviņas Foto: Evija Trifanova / LETA

Šopēcpusdien Pļaviņās, Rīgas ielā 8, veicot Rīgas ielas pārbūves darbus, atrasts, iespējams, sprādzienbīstams priekšmets, tāpēc iela pašlaik ir slēgta, aģentūra LETA uzzināja Pļaviņu novada pašvaldībā.

Satiksme Rīgas ielā abos virzienos slēgta uz nenoteiktu laiku. Slēgts arī tuvējais veikals. Pašvaldība lūdz iedzīvotājus netuvoties notikuma vietai, bet autobraucējiem jāizmanto apvedceļš.

Notikuma vietā strādā atbildīgie dienesti.

Jau vēstīts, ka Pļaviņu novada pašvaldība ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstu rekonstruē Rīgas ielu, kas kopumā izmaksās 2 336 552 eiro.

Īstenojot projektu "Pļaviņu pilsētas vides sakārtošana uzņēmējdarbības veicināšanai", plānots pārbūvēt Rīgas ielu teju divu kilometru garumā, no apdzīvotas vietas zīmes "Pļaviņas" līdz Raiņa ielai 5 virzienā no Rīgas, kā arī ēku Rīgas ielā 19. Ēkas pārbūve ieplānota, lai to nākotnē piedāvātu izmantošanai uzņēmējdarbības vajadzībām, jo projekta mērķis ir palielināt privāto investīciju apjomu Pļaviņu novada teritorijā un veikt ieguldījumus uzņēmējdarbības attīstībai.

Projekta kopējās plānotās izmaksas ir 2 336 552 eiro, no tiem ERAF atbalsts - 1 500 000 eiro.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu